Svekket bekkenbunn og ulike former for inkontinens

Hver fjerde norske kvinne er plaget med urinlekkasje i større eller mindre grad, enten som anstrengelses-lekkasje og/eller overaktiv blære. Noen får også problemer med å holde på luft og innhold fra endetarm. De vanligste årsaksfaktorene er graviditet og fødsel, hormonendringer, kirurgiske inngrep, stor overvekt eller aldersforandringer. Les vår nye informasjonflyer «Kvinner har rett til å vite» her.

Dette er ikke bare et kvinneproblem; menn opplever også urinlekkasje i forbindelse med prostataoperasjoner. Les vår nye informasjonsflyer «Menn har rett til å vite» her.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter