Svekket bekkenbunn og ulike former for inkontinens

Hver fjerde norske kvinne er plaget med urinlekkasje i større eller mindre grad, enten som anstrengelses-lekkasje og/eller overaktiv blære. Noen får også problemer med å holde på luft og innhold fra endetarm. De vanligste årsaksfaktorene er graviditet og fødsel, hormonendringer, kirurgiske inngrep, stor overvekt eller aldersforandringer. Les vår nye informasjonflyer «Kvinner har rett til å vite» her.

Dette er ikke bare et kvinneproblem; menn opplever også urinlekkasje i forbindelse med prostataoperasjoner. Les vår nye informasjonsflyer «Menn har rett til å vite» her.

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter