Svekket bekkenbunn og ulike former for inkontinens

Hver fjerde norske kvinne er plaget med urinlekkasje i større eller mindre grad, enten som anstrengelses-lekkasje og/eller overaktiv blære. Noen får også problemer med å holde på luft og innhold fra endetarm. De vanligste årsaksfaktorene er graviditet og fødsel, hormonendringer, kirurgiske inngrep, stor overvekt eller aldersforandringer. Les vår nye informasjonflyer «Kvinner har rett til å vite» her.

Dette er ikke bare et kvinneproblem; menn opplever også urinlekkasje i forbindelse med prostataoperasjoner. Les vår nye informasjonsflyer «Menn har rett til å vite» her.

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter