NeuroTrac MyoPlus Pro overtar etter NeuroTrac ETS

NeuroTrac ETS har vært i vårt sortiment siden 2002. Nå er tiden inne for en gradvis utfasing og vi har gleden av å presentere etterfølgeren NeuroTrac MyoPlus Pro. NeuroTrac MyoPlus Pro er spesielt utformet for å behandle ulike typer inkontinens og bekkenbunnslidelser. Apparatet har et stort display, du kan skrolle deg fram på skjermen, og det er lagt inn korte og intuitive introduksjonsfilmer underveis hvis brukerne lurer på noe. NeuroTrac MyoPlus Pro kan kobles til en PC via Bluetooth-tilkobling (valgfritt). Tilhørende PCprogram gir full oversikt over behandlingen underveis og den har gode lagrings- og utskriftsmuligheter.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter