VACURECT manuelle penispumpe – en ny standard innen vakuumterapi

Erektil dysfunksjon (ED) er en global medisinsk plage som rammer menn i alle aldre. Årsakene til erektil dysfunksjon er forskjellige og behandling inkluderer medikamenter, kirurgi og vakuum terapi. Til tross for at det er relativt ukjent, har vakuum terapi vært det mest effektive og minst kostbare behandlingsalternativet for ED de siste 30 årene og får nå økende popularitet. Vakuum terapi regnes av mange med medisinsk ekspertise som førstevalg ved ED på grunn av fordelene ved denne behandlingen. Vakuum terapi er en meget effektiv, rimelig, ikke-invaderende metode for å behandle ED. I mange tilfeller er vakuum terapi den eneste tilgjengelige behandlingen for menn som hverken ønsker/ikke kan bruke medisiner eller benytter mer drastiske kirurgiske tiltak.

Vacurect setter en ny standard innen vakuumterapi. Den er meget kompakt, brukervennlig og har allerede gjenopprettet tilfredsstillende intimitet blant tusenvis av par i hele verden.