Quintet beklager!

I april 2016 fikk vi produsert opp nye spesialinnlegg i våre behandlingsvesker, som skal holde alt utstyr, forbruksmateriell og nødvendig brukerinformasjon på plass på en oversiktelig måte. Disse hadde et fløyelsbelegg som dessverre avga et støv som satte seg på utstyret.

Vi i Quintet er veldig lei oss for at vi rakk å sende ut ca. 30 vesker med dette innlegget. Støvet er selvfølgelig helt ufarlig, men apparat og tilbehør vil nok se litt «udelikat» ut. Rekvirenter og pasienter som har fått disse veskene er velkommen til å returnere de til oss (bruk den ferdig frankerte returkonvolutten som alltid ligger ved) og dere vil få tilsendt nye vesker med nytt innhold. Vi har selvfølgelig stoppet all utlevering av vesker med dette innlegget. Ta kontakt dersom dere har spørsmål, og igjen, beklager til våre rekvirenter (Illustrasjonsfoto: Bente med vesken slik den skal være!)