Velkommen til høstkurset i Oslo 20. og 21. oktober på Thon Hotel Opera – vi byr på et spennende, variert og praktisk program

Vi har nå gleden av å presentere programmet for årets høstkurs med foredragsholdere som avdelingsoverlege Ylva Sahlin, PhD, spesialist i manuellterapi og kvinnehelse Ingeborg Hoff Brækken, uroterapeut Susanne Irene Tobiesen Eidset, fysioterapeut Linda Sørby og fysioterapeut og spesialist i kvinnehelse Kjersti Smee Jensen i tillegg til våre egne fysioterapeuter inkludert spesialist i kvinnehelse og sexolog Kjersti Hatlebrekke. Det blir praktisk workshop med god anledning til å bli kjent med apparatene og løse oppgaver basert på ulike cases. Vi håper å se deg i Oslo i oktober! Vi mottar påmeldinger allerede nå, ta kontakt på post@quintet.no. Du finner fullstendig program med faglig innhold samt praktiske detaljer for påmelding, overnatting etc.her.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter