Velkommen til høstkurset i Oslo 20. og 21. oktober på Thon Hotel Opera – vi byr på et spennende, variert og praktisk program

Vi har nå gleden av å presentere programmet for årets høstkurs med foredragsholdere som avdelingsoverlege Ylva Sahlin, PhD, spesialist i manuellterapi og kvinnehelse Ingeborg Hoff Brækken, uroterapeut Susanne Irene Tobiesen Eidset, fysioterapeut Linda Sørby og fysioterapeut og spesialist i kvinnehelse Kjersti Smee Jensen i tillegg til våre egne fysioterapeuter inkludert spesialist i kvinnehelse og sexolog Kjersti Hatlebrekke. Det blir praktisk workshop med god anledning til å bli kjent med apparatene og løse oppgaver basert på ulike cases. Vi håper å se deg i Oslo i oktober! Vi mottar påmeldinger allerede nå, ta kontakt på post@quintet.no. Du finner fullstendig program med faglig innhold samt praktiske detaljer for påmelding, overnatting etc.her.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter