Velkommen til høstkurset i Oslo 20. og 21. oktober på Thon Hotel Opera – vi byr på et spennende, variert og praktisk program

Vi har nå gleden av å presentere programmet for årets høstkurs med foredragsholdere som avdelingsoverlege Ylva Sahlin, PhD, spesialist i manuellterapi og kvinnehelse Ingeborg Hoff Brækken, uroterapeut Susanne Irene Tobiesen Eidset, fysioterapeut Linda Sørby og fysioterapeut og spesialist i kvinnehelse Kjersti Smee Jensen i tillegg til våre egne fysioterapeuter inkludert spesialist i kvinnehelse og sexolog Kjersti Hatlebrekke. Det blir praktisk workshop med god anledning til å bli kjent med apparatene og løse oppgaver basert på ulike cases. Vi håper å se deg i Oslo i oktober! Vi mottar påmeldinger allerede nå, ta kontakt på post@quintet.no. Du finner fullstendig program med faglig innhold samt praktiske detaljer for påmelding, overnatting etc.her.