Vi fornyer sortimentet! Vårt populære glidemiddel HYDRA har fått nytt merkevarenavn og lekkert design med samme gode produktet

Intimate Organics har nå skiftet navn til Intimate Earth og leverer de skånsomme og naturbaserte glidemidlene HYDRA og SOOTHE i ny lekker innpakning. HYDRA er vannbasert, glyserinfritt, parabenfritt og har en surhetsgrad på mellom 4 og 5, dvs. litt høyere enn naturlig vaginal pH – helt i tråd med gjeldende anbefalinger. Alkoholinnholdet er mindre enn 0,001%. Dersom man mot formodning skulle oppleve noe ubehag ved bruk av HYDRA, kan dette skyldes tynne og såre vaginale slimhinner som forekommer ved fullamming og etter overgangsalder. Da er glidemiddelet SOOTHE med litt høyere pH et godt alternativ og verdt å forsøke. Hvis du vil vite mer om glidemidler, se blogginnlegget på hjemmesiden vår.