Vi fornyer sortimentet! Vårt populære glidemiddel HYDRA har fått nytt merkevarenavn og lekkert design med samme gode produktet

Intimate Organics har nå skiftet navn til Intimate Earth og leverer de skånsomme og naturbaserte glidemidlene HYDRA og SOOTHE i ny lekker innpakning. HYDRA er vannbasert, glyserinfritt, parabenfritt og har en surhetsgrad på mellom 4 og 5, dvs. litt høyere enn naturlig vaginal pH – helt i tråd med gjeldende anbefalinger. Alkoholinnholdet er mindre enn 0,001%. Dersom man mot formodning skulle oppleve noe ubehag ved bruk av HYDRA, kan dette skyldes tynne og såre vaginale slimhinner som forekommer ved fullamming og etter overgangsalder. Da er glidemiddelet SOOTHE med litt høyere pH et godt alternativ og verdt å forsøke. Hvis du vil vite mer om glidemidler, se blogginnlegget på hjemmesiden vår.

Publisert

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter