Vi fornyer sortimentet! Vårt populære glidemiddel HYDRA har fått nytt merkevarenavn og lekkert design med samme gode produktet

Intimate Organics har nå skiftet navn til Intimate Earth og leverer de skånsomme og naturbaserte glidemidlene HYDRA og SOOTHE i ny lekker innpakning. HYDRA er vannbasert, glyserinfritt, parabenfritt og har en surhetsgrad på mellom 4 og 5, dvs. litt høyere enn naturlig vaginal pH – helt i tråd med gjeldende anbefalinger. Alkoholinnholdet er mindre enn 0,001%. Dersom man mot formodning skulle oppleve noe ubehag ved bruk av HYDRA, kan dette skyldes tynne og såre vaginale slimhinner som forekommer ved fullamming og etter overgangsalder. Da er glidemiddelet SOOTHE med litt høyere pH et godt alternativ og verdt å forsøke. Hvis du vil vite mer om glidemidler, se blogginnlegget på hjemmesiden vår.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter