Fysioterapeut Evelyn og sexolog Kjersti fra Quintet holdt kurs på avd. for ryggmargsskader ved St. Olavs hospital. Ønsker du også gratis kurs?

Evelyn og Kjersti fra Quintet holdt foredrag med demonstrasjon av behandlingshjelpemidler innen inkontinens og seksuell helse for engasjerte og interesserte helsearbeidere på avdeling for ryggmargsskader ved St. Olavs hospital i Trondheim. Avdelingen ønsker å øke sin kompetanse og gi pasientene et godt seksuelt helsetilbud som en del av behandlingen. Vi fikk en flott mottagelse og fine dialoger underveis med ansvarlig fysioterapeut Maria Eknes Stagrum, urosykepleier, ergoterapeut og sykepleiere ved avdelingen. Hvis du også ønsker gratis kurs/foredrag med demonstrasjon av våre behandlingshjelpemidler, ta kontakt på post@quintet.no eller ring 55 981555.

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter