Fysioterapeut Evelyn og sexolog Kjersti fra Quintet holdt kurs på avd. for ryggmargsskader ved St. Olavs hospital. Ønsker du også gratis kurs?

Evelyn og Kjersti fra Quintet holdt foredrag med demonstrasjon av behandlingshjelpemidler innen inkontinens og seksuell helse for engasjerte og interesserte helsearbeidere på avdeling for ryggmargsskader ved St. Olavs hospital i Trondheim. Avdelingen ønsker å øke sin kompetanse og gi pasientene et godt seksuelt helsetilbud som en del av behandlingen. Vi fikk en flott mottagelse og fine dialoger underveis med ansvarlig fysioterapeut Maria Eknes Stagrum, urosykepleier, ergoterapeut og sykepleiere ved avdelingen. Hvis du også ønsker gratis kurs/foredrag med demonstrasjon av våre behandlingshjelpemidler, ta kontakt på post@quintet.no eller ring 55 981555.