De nye XL-hudelektrodene er her!

XL-elektrodene er utstyrt med en nyutviklet, sensibel gel, de har en tettere veving som gir en mer skånsom distribusjon av stimuleringspulsene. Tester har vist at de tåler å bli satt på og av hudområdet opp til 40-50 ganger (avhengig av hudkvalitet). Disse hudelektrodene vil bli plassert i prisklassen med PALS-elektrodene. Foreløpig inkluderes disse i forbrukspakkene med tibialis.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter