Vil du være med i et tverrfaglig forum for elektrostimulering og biofeedback på facebook?

Etter gode innspill fra noen av deltakerne på årets høstkurs har vi i samarbeid med fysioterapeut Lene M. Sæther opprettet en lukket facebook gruppe der vi ønsker å øke kunnskapen rundt elektrostimulering /EMG biofeedback. Her kan terapeuter utveksle sine erfaringer og diskutere ulike problemstillinger og spørsmål knyttet til indikasjoner, bruksområder, kontraindikasjoner og dokumentasjon. Vi i Quintet vil bidra så godt vi kan ved å besvare spørsmål og komme med innspill til spørsmål som blir stilt.
Bli gjerne medlem av gruppen som heter ”Fagforum for elstim/ biofeedback innen bekkenbunnsdysfunksjoner”! https://www.facebook.com/138639696149299/photos/a.402824139730852.101882.138639696149299/1363143970365526/?type=3&theater

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter