Du får nå egne utstyrspakker for tibialisstimulering – enkelt og greit!

Det er flere faktorer som har betydning ved tibialisstimulering; hudelektroder, hudpleie, elektrodeplassering og reflektorisk respons. Quintet har utformet egne utstyrspakker for tibialisstimulering med informasjon om dette for å sikre et best mulig behandlingsresultat. Det å informere pasienter om at huden bør være ren og tørr, gjerne uten behåring, FØR behandling og at fuktighetskrem påføres ETTER behandling, kan ha betydning for hefting av hudelektroder og kontakten ved stimuleringen. Hudelektroder har normalt en levetid på minst 20 behandlinger og oppbevares best på plastfilmen i lukket pose. De kan fuktes med et par dråper vann om nødvendig. Ved nedsatt sensibilitet eller sentral/perifer nerveskade som for eksempel dropfot, kan den reflektoriske refleksen være vanskelig å fremkalle. Generelt sett vil man da ha behov for lenger behandlingstid, samt at terapeuten følger brukeren opp tettere mht registrering av hudkvalitet, symptomer og eventuelle endringer. Se også vår informative instruksjonsvideo om tibialisstimulering her.

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter