Du får nå egne utstyrspakker for tibialisstimulering – enkelt og greit!

Det er flere faktorer som har betydning ved tibialisstimulering; hudelektroder, hudpleie, elektrodeplassering og reflektorisk respons. Quintet har utformet egne utstyrspakker for tibialisstimulering med informasjon om dette for å sikre et best mulig behandlingsresultat. Det å informere pasienter om at huden bør være ren og tørr, gjerne uten behåring, FØR behandling og at fuktighetskrem påføres ETTER behandling, kan ha betydning for hefting av hudelektroder og kontakten ved stimuleringen. Hudelektroder har normalt en levetid på minst 20 behandlinger og oppbevares best på plastfilmen i lukket pose. De kan fuktes med et par dråper vann om nødvendig. Ved nedsatt sensibilitet eller sentral/perifer nerveskade som for eksempel dropfot, kan den reflektoriske refleksen være vanskelig å fremkalle. Generelt sett vil man da ha behov for lenger behandlingstid, samt at terapeuten følger brukeren opp tettere mht registrering av hudkvalitet, symptomer og eventuelle endringer. Se også vår informative instruksjonsvideo om tibialisstimulering her.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter