Du får nå egne utstyrspakker for tibialisstimulering – enkelt og greit!

Det er flere faktorer som har betydning ved tibialisstimulering; hudelektroder, hudpleie, elektrodeplassering og reflektorisk respons. Quintet har utformet egne utstyrspakker for tibialisstimulering med informasjon om dette for å sikre et best mulig behandlingsresultat. Det å informere pasienter om at huden bør være ren og tørr, gjerne uten behåring, FØR behandling og at fuktighetskrem påføres ETTER behandling, kan ha betydning for hefting av hudelektroder og kontakten ved stimuleringen. Hudelektroder har normalt en levetid på minst 20 behandlinger og oppbevares best på plastfilmen i lukket pose. De kan fuktes med et par dråper vann om nødvendig. Ved nedsatt sensibilitet eller sentral/perifer nerveskade som for eksempel dropfot, kan den reflektoriske refleksen være vanskelig å fremkalle. Generelt sett vil man da ha behov for lenger behandlingstid, samt at terapeuten følger brukeren opp tettere mht registrering av hudkvalitet, symptomer og eventuelle endringer. Se også vår informative instruksjonsvideo om tibialisstimulering her.

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter