Quintets plan for opplæring vår 2017

Quintet har hovedkontor i Bergen, men våre to dyktige fysioterapeuter Bente Lunde og Evelyn Morvik, er stadig på farten for å bistå samarbeidsterapeuter med opplæring og informasjon. Vi minner også om gratiskurset FØRSTE FREDAG som du finner under Kurs. Etter at Quintet lanserte MyoPlus Pro, har vi tilbud om gratis opplæringskurs på våre kontorer i Bergen hver første fredag i måneden i tillegg til reisevirksomhet rundt om i landet. Hvis du/dere ønsker hjelp til enten å optimalisere behandling, få opplæring i EMG måling, tibialisstimulering, TENS/TEMS behandling eller bli godt kjent med apparatenes muligheter, besøker Bente eller Evelyn disse stedene i løpet av våren: Uke 9 Tromsø, uke 10 Oslo, uke 11 Rogaland /Telemark / Oslo, uke 13 Asker/Bærum, uke 16 Lørenskog/Oslo og Haugesund, uke 17 TENS kurs Rikshospitalet.

Bente og Evelyn er også tilgjengelige for avtaler og deltar på NFF’s faggruppe for kvinnehelse sitt jubileumsseminar 30.-31.mars på Holmen Fjord Hotel. I tillegg deltar Quintet på følgende utstillinger/konferanser: FysioNOR, SIS (Sykepleiere i Stomiomsorg) i Stavanger og APFM (Artic Pelvic Floor Meeting) i Bergen. Ta kontakt på post@quintet.no eller telefon 55 981555 dersom du ønsker besøk !

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter