Quintets plan for opplæring vår 2017

Quintet har hovedkontor i Bergen, men våre to dyktige fysioterapeuter Bente Lunde og Evelyn Morvik, er stadig på farten for å bistå samarbeidsterapeuter med opplæring og informasjon. Vi minner også om gratiskurset FØRSTE FREDAG som du finner under Kurs. Etter at Quintet lanserte MyoPlus Pro, har vi tilbud om gratis opplæringskurs på våre kontorer i Bergen hver første fredag i måneden i tillegg til reisevirksomhet rundt om i landet. Hvis du/dere ønsker hjelp til enten å optimalisere behandling, få opplæring i EMG måling, tibialisstimulering, TENS/TEMS behandling eller bli godt kjent med apparatenes muligheter, besøker Bente eller Evelyn disse stedene i løpet av våren: Uke 9 Tromsø, uke 10 Oslo, uke 11 Rogaland /Telemark / Oslo, uke 13 Asker/Bærum, uke 16 Lørenskog/Oslo og Haugesund, uke 17 TENS kurs Rikshospitalet.

Bente og Evelyn er også tilgjengelige for avtaler og deltar på NFF’s faggruppe for kvinnehelse sitt jubileumsseminar 30.-31.mars på Holmen Fjord Hotel. I tillegg deltar Quintet på følgende utstillinger/konferanser: FysioNOR, SIS (Sykepleiere i Stomiomsorg) i Stavanger og APFM (Artic Pelvic Floor Meeting) i Bergen. Ta kontakt på post@quintet.no eller telefon 55 981555 dersom du ønsker besøk !

Publisert

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter