Oppdaterte diagnosekoder

Vi har nå oppdatert oversikten over de mest brukte diagnosekodene for søknadsskjema til behandlingshjelpemidler og seksualtekniske hjelpemidler NAV samt henvisninger HELFO. Da slik slipper du å finne frem i diagnose-jungelen hver gang du fyller ut et skjema. Enkelt og greit! Diagnosekodene gjelder for behandling med både elektrostimulatorer, EMG biofeedback, TENS/TEMS og seksualtekniske hjelpemidler. Skriv ut oversikten og ha den liggende lett tilgjengelig. Diagnoselisten finner du under fanen «skjema» øverst på hjemmesiden og her.

Publisert

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter