Les om Inspire Massasjevibrator

Inspire massasjevibrator

Som fysioterapeut og sexolog, har jeg testet ut INSPIRE MASSASJEVIBRATOR.

Jeg er stadig på utkikk etter hjelpemidler som kan bidra til å gjøre mine pasienters liv og livskvalitet bedre. Med tanke på mine ulike pasientgrupper, så hadde jeg i utgangspunktet ms-pasienter i tankene. Men ser at dette er et hjelpemiddel som kan brukes av mange. Kanskje noe for oss alle?

Jeg opplever at kronisk sykdom er noe som påvirker mine pasienters forhold til seksualitet. Mange gir uttrykk for at både kroppsbildet og selvbildet forandrer seg. Opplevelsen av seg selv generelt, og kanskje særlig sitt seksuelle selv blir endret. Dette påvirker evnen til å oppleve lyst og også muligheten til å leve ut sine seksuelle sider.

Men man trenger ikke å ha fått en sykdom for å oppleve at forholdet til kropp og intimitet forandres. ”Tidsklemma”, barnefødsler, karriere og stress er andre typiske eksempler på livssituasjoner der lyst og overskudd påvirkes.

Jeg er opptatt av at det å oppleve lyst og glede rundt kropp og seksualitet er et viktig aspekt i menneskers liv. For mange parforhold er det viktig for å holde fokus på hverandre og fellesskapet. Men seksualitet er også viktig for å føle tilstedeværelse i egen kropp. Berøring og nærhet stimulerer alle de gode hormonene i kroppen. Dette vil i neste omgang kunne redusere kroppens nivå av stresshormoner, noe som gir bedret immunforsvar og kan virke smertedempende.

Inspire Massasjevibrator kan ha mange bruksområder. Foruten at den kan brukes for å oppnå lyst og orgasme, tenker jeg også det kan brukes for å motvirke spenninger og smerter i bekkenbunnen.

Inspire Massasjevibrator kan også brukes av menn. Menn kan ha spenninger i bekkenbunnen og smerter i området rundt prostatakjertelen.

Vi vet at utvikling av diabetes og hjerte-/karsykdommer påvirker ereksjonen gjennom forkalkning av årene i penis. I Danmark er det gjort studier som viser at behandling med trykkbølge av penis kan ha effekt på ereksjonen gjennom økt av sirkulasjon. Så vidt jeg vet, er det ikke gjort studier på bruk av Inspire Massasjevibrator, men med bakgrunn i fysioterapi, tenker jeg at det å bruke dette massasjeapparatet vil kunne forebygge forkalkning i årene i penis. Uansett vil apparatet kunne gi opplevelse av seksuell lyst.

Etter å ha prøvd ut Inspire Massasjevibrator selv og har snakket med andre som har brukt det, også menn, er jeg klar på at dette er noe jeg kan anbefale for de fleste for å oppleve lyst, få avspennende effekt og økt sirkulasjon.

Kristin Evjen Fysioterapeut/ Spesialist i sexologisk rådgivning.

Du finner Inspire Massasjevibrator i nettbutikken her. (red.anm.)

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter