Instruksjonsfilmer i bruk av elektrostimulering for terapeuter

Quintet har tidligere laget en instruksjonsfilm om tibialisstimulering. Vi har nå produsert to nye filmer om elektrostimulering for terapeuter, som vi håper er nyttige og informative. Du finner filmene under fanen «våre fagområder» på hjemmesiden. Del 1 handler om igangsetting av elektrostimulering for stressinkontinens og svekket bekkenbunn med det forhåndsinnstilte programmet PC 1 mens del 2 handler om hvordan du kan endre parametere i programmet, f.eks frekvens, pulsbredde, oppstigningstid og stimuleringstid – hvileperiode, dersom du ikke oppnår tydelig kontraksjon som vist i film 1.

Publisert

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter