Ny brosjyre innen seksuell helse!

I forbindelse med Quintets satsing på seksuell helse og ny avtale med NAV om refusjon av hjelpemidler for seksuallivet fra 1.10.17, sender vi i disse dager ut en helt ny brosjyre om våre produkter innen seksuell helse. Brosjyren inneholder informasjon om både de refusjonsberettigete hjelpemidlene og hjelpemidler som kan bestilles direkte i vår nettbutikk. Du kan også sende en e-post til post@quintet.no eller ringe 55 9815555 og få tilsendt brosjyren gratis. Last ned brosjyren her.

God livskvalitet handler også om å ta vare på den seksuelle helsen, og seksualitet berører oss på ulike måter gjennom hele livet. Seksuell velvære og evne påvirkes ofte av sykdom, alder, hormonelle endringer, medikamenter eller stress. Da kan kroppen trenge litt hjelp. Quintet har fagkunnskap om sexologi og har håndplukket en serie produkter innen seksuell helse for både kvinner og menn.

Flere studier viser en sammenheng mellom god seksuell funksjon og styrke i bekkenbunnsmuskulaturen for begge kjønn. Vi anbefaler derfor at du trener bekkenbunnen samtidig som du bruker et seksuelt hjelpemiddel for maksimal effekt. Du finner informasjon om enkle hjelpemidler for bekkenbunnstrening bakerst i brosjyren eller på www.quintet.no.

Dersom hovedproblemet er smerter og stramhet i underlivet, bør du fokusere på avspenning og sirkulasjon. Quintet har apparater og kompetanse som hjelper også for dette.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter