Tips ved bruk av penispumpe

Hvordan skal du oppnå og utnytte effekten av en penispumpe best mulig? Når man bruker penispumpe og skal tre på ereksjonsringene for å opprettholde ereksjon, start alltid med den STØRSTE ereksjonsringen FØRST. Dersom den ikke er tilstrekkelig for å holde på ereksjonen, går du videre ned i størrelse til den som sitter best rundt penisroten og opprettholder ereksjon. Ereksjonsringen er elastisk og tres inn på sylinderen ved hjelp av ladelokket. Bruk rikelig med vannbasert gel på hele ladelokket, skyv ringen inn på enden av pumpesylinderen. Ringen overføres til penisroten når god ereksjon er oppnådd. Dersom den minste ereksjonsringen er for stram, kan du også bruke to større ringer samtidig. Det kan være lurt å trene litt på bruk av penispumpen og finne ut hvilken av ereksjonsringene som er riktig for deg, før du er i den intime situasjonen.

Vi har lagt ved en såkalt «ringpålaster» sammen med den batteridrevne pumpen BOS 2000-3. Noen vil synes at det er enklere å påføre ereksjonsringene ved hjelpe av denne, andre ikke. Her finner du en instruksjonsfilm om bruk av denne.

Publisert

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter