Referat fra forskerseminaret «På stødig bunn»

Spesialist i kvinnehelse Kjersti Hatlebrekke deltok på forskerseminaret i Oslo 7.juni sammen med ca. 50 andre interesserte og engasjerte deltakere – her får du er en smakebit fra presentasjonene. Forskernettverket (på bildet representert ved Steen Buntzen, Jone Trovik, Hege Hølmo Johannesen, Mona Stedenfeldt, Cathrine J.P. Teig og Signe Stafne Nilssen) hadde samlet pågående og ny forskning innen dysfunksjon i bekkenbunn – det ble en spennende og travel dag!

Her er referatet.

Her er seminarprogrammet.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter