En dag med Linda Sørby

Linda tar i mot både kvinner og menn med bekkenbunnsproblematikk og utfordringer i forhold til seksuell dysfunksjon i sin praksis. Hun holder ofte kurs med dette som tema, og deler sin kunnskap og erfaring på en forståelig måte for både helsepersonell, pasienter og pårørende. Vi gleder oss til å få henne til Bergen! .

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter