Prostatakreftforeningen folkemøte

Quintet deler prostatakreftforeningens invitasjon til folkemøte om behandling av prostatakreft og samliv og seksualitet. Først ut er Bergen 4. september, så følger Stavanger 5. september, Trondheim 12. september, Oslo 20. september og Bodø 25. september. Gå inn på linken og meld deg på!

www.folkemøter.no

Quintet AS spesialiserer seg på hjelpemidler for inkontinens, bekkenbunnstrening, smertelindring og seksuell helse. Vi har avtale med NAV om levering av refusjonsberettigete hjelpemidler for seksuallivet. Dette betyr at pasienter kan få hjelpemidler kostnadsfritt ved seksuell dysfunksjon i forbindelse med sykdom – deriblant skader, funksjonsnedsettelser og ettervirkninger av ulike former for kreftbehandlinger.

For å bidra til større åpenhet rundt temaet seksuell helse har vi utarbeidet en egen brosjyre for blant annet våre refusjonsberettigete hjelpemidler som du kan finne her: https://quintet.no/media/Quintet%20Seksuell%20helse%202017_HI.pdf  .

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter