Prostatakreftforeningen folkemøte

Quintet deler prostatakreftforeningens invitasjon til folkemøte om behandling av prostatakreft og samliv og seksualitet. Først ut er Bergen 4. september, så følger Stavanger 5. september, Trondheim 12. september, Oslo 20. september og Bodø 25. september. Gå inn på linken og meld deg på!

www.folkemøter.no

Quintet AS spesialiserer seg på hjelpemidler for inkontinens, bekkenbunnstrening, smertelindring og seksuell helse. Vi har avtale med NAV om levering av refusjonsberettigete hjelpemidler for seksuallivet. Dette betyr at pasienter kan få hjelpemidler kostnadsfritt ved seksuell dysfunksjon i forbindelse med sykdom – deriblant skader, funksjonsnedsettelser og ettervirkninger av ulike former for kreftbehandlinger.

For å bidra til større åpenhet rundt temaet seksuell helse har vi utarbeidet en egen brosjyre for blant annet våre refusjonsberettigete hjelpemidler som du kan finne her: https://quintet.no/media/Quintet%20Seksuell%20helse%202017_HI.pdf  .

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter