Prostatakreftforeningen folkemøte

Quintet deler prostatakreftforeningens invitasjon til folkemøte om behandling av prostatakreft og samliv og seksualitet. Først ut er Bergen 4. september, så følger Stavanger 5. september, Trondheim 12. september, Oslo 20. september og Bodø 25. september. Gå inn på linken og meld deg på!

www.folkemøter.no

Quintet AS spesialiserer seg på hjelpemidler for inkontinens, bekkenbunnstrening, smertelindring og seksuell helse. Vi har avtale med NAV om levering av refusjonsberettigete hjelpemidler for seksuallivet. Dette betyr at pasienter kan få hjelpemidler kostnadsfritt ved seksuell dysfunksjon i forbindelse med sykdom – deriblant skader, funksjonsnedsettelser og ettervirkninger av ulike former for kreftbehandlinger.

For å bidra til større åpenhet rundt temaet seksuell helse har vi utarbeidet en egen brosjyre for blant annet våre refusjonsberettigete hjelpemidler som du kan finne her: https://quintet.no/media/Quintet%20Seksuell%20helse%202017_HI.pdf  .

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter