Prostatakreftforeningen folkemøte

Quintet deler prostatakreftforeningens invitasjon til folkemøte om behandling av prostatakreft og samliv og seksualitet. Først ut er Bergen 4. september, så følger Stavanger 5. september, Trondheim 12. september, Oslo 20. september og Bodø 25. september. Gå inn på linken og meld deg på!

www.folkemøter.no

Quintet AS spesialiserer seg på hjelpemidler for inkontinens, bekkenbunnstrening, smertelindring og seksuell helse. Vi har avtale med NAV om levering av refusjonsberettigete hjelpemidler for seksuallivet. Dette betyr at pasienter kan få hjelpemidler kostnadsfritt ved seksuell dysfunksjon i forbindelse med sykdom – deriblant skader, funksjonsnedsettelser og ettervirkninger av ulike former for kreftbehandlinger.

For å bidra til større åpenhet rundt temaet seksuell helse har vi utarbeidet en egen brosjyre for blant annet våre refusjonsberettigete hjelpemidler som du kan finne her: https://quintet.no/media/Quintet%20Seksuell%20helse%202017_HI.pdf  .