Vi lanserer Elvie!

Elvie er en ny generasjon bekkenbunnstrener som styres via gratisappen Elvie. Elvie plasseres i skjeden som en tampong og reagerer på muskelbevegelse fra bekkenbunnmusklene. Utformingen er liten og komfortabel. Du følger programmene og utførelse, styrke og fremgang måles i appen. Elvie er oppladbar og fremstilt av medisinsk silikon fri for ftalater, lateks og BPA. Elvie rengjøres med såpe og vann. Det er dokumentert effekt av bekkenbunnstrening for en rekke plager knyttet til svekket bekkenbunn som inkontinens, prolaps og nedsatt seksuell funksjon. Elvie bestilles i nettbutikken vår.

Dersom du er usikker på om du utfører bekkenbunnøvelsene riktig eller kjenner at du bruker mage-sete-og lårmuskler for å få det til, anbefaler vi at du oppsøker en fysioterapeut med kompetanse på undersøkelse av bekkenbunn. Se liste nederst på vår hjemmeside www.quintet.no.

Mål 160 x 30 x 20 mm, vekt 25 gram.

Drives av et oppladbart litium-ion-batteri med en batteritid på opptil 8 uker.

Diskre lading i etuiet med mikro-USB (kabel er inkludert).

Krever smarttelefon og appen Elvie, som lastes ned gratis i iOS og Android.

Kompatibel med Android 4.3 og senere og iPhone 4S og senere.

Kobles til mobilen ved hjelp av blåtann 4.0 (lavenergi).

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter