Menns helse – penisøvelser

Fordelene ved å trene

Vi vet alle at trening har mange helsemessige fordeler. Hvis du vil forbedre energinivået ditt, forebygge eller behandle livsstil sykdommer og depresjon, er trening nesten universelt anbefalt av medisinsk personell. Den positive effekten er også dokumentert gjennom forskning.

Kroppene våre blomstrer når vi jobber med hard fysisk aktivitet. Kondisjon, utholdenhet, forbrenning og oppmerksomhet øker som følge av vanlig trening.

En av de største forbedringene i kroppen under trening er skjer via blodgjennomstrømningen. Tilførsel av væsker, oksygen og næringsstoffer øker i sirkulasjonssystemet under trening. Sirkulasjon, eller blodstrømmen, gir oksygen gjennom hele kroppen. Trening er en påvist måte å øke sirkulasjon og blodstrøm på, samt å fremme oksygenering av muskler, organer og vev.

Hvordan øke blodtilstrømning til penis?

Trening av bryst, rygg og armer, ben, kombinert med forhøyet hjertefrekvens er synonymt med økt sirkulasjon og god blodgjennomstrømning. Men er dette sant for alle organer i kroppen? Det er et mannlig organ som er forskjellig, nemlig penis.

Penis mottar ikke økt blodtilstrømning fra tradisjonelle former for fysisk aktivitet og trening. En meget minimal mengde blodstrømning eksisterer i en ikke-erigert penis, som er den naturlige tilstanden til penis. Tilstedeværelsen av en minimal mengde oksygen i penisvev er normalt når penis ikke er oppreist. Det medisinske uttrykket for dette er hypoksi. Hypoksi er definert som en mangel i mengden oksygen som når ut i vevet.

Penishelse

Hvordan holder penisen vår seg frisk i en tilstand som er normal og naturlig slapp og med lite oksygen? Vevet i penis krever oksygendannelse akkurat som andre organer og vev i kroppen. Hvis ikke gjennom tradisjonell fysisk aktivitet eller trening, så hvordan?

Svaret på dette spørsmålet er rett frem, ereksjoner. God penishelse krever gjentatte ereksjoner for å øke blodstrømmen som bringer oksygen til ellers slapt penisvev. Vi tenker naturlig på ereksjoner og samleie under ett.

Betyr dette at den eneste måten å trene eller bringe oksygen til vev i penis er samleie? Videre, hvis daglig trening er nødvendig, ville det bety at daglig samleie er nøkkelen til penis helse? Dette ville egentlig ikke være realistisk. Så, naturen har gitt en løsning.

Den mest effektive naturlige mannlige ekstrautstyret er ikke en urt eller et supplement, det er spontane ereksjoner som oppstår hver kveld mens friske voksne menn sover. Denne søvnfasen kalles R.E.M (Rapid Eye Movements) søvn, og 2-6 nattlige ereksjoner oppstår i løpet av denne tiden.

Den mannlige kroppen har utviklet en naturlig måte å trene seg selv på ved å levere oksygen til penisvev som normalt ikke er oppreist. Videre forekommer naturlige penisøvelser med jevne mellomrom eller frekvenser i en 24-timers tidsperiode. Nattlig ereksjon forekommer på en regelbunden måte, diktert av en biologisk rytme.

Ereksjon når man sover

Ereksjoner under søvn er en form for trening som bærer næringsrikt oksygenblodstrøm til slapt penisvev. Penistrening er derfor ekte, forekommer helt naturlig og opprettholder en sunn penishelse.

Imidlertid er det situasjoner i livet som forstyrrer denne normale metoden. Visse sykdommer som diabetes, prostatakreft, hypertensjon og hjerte/karsykdom, kan forstyrre og eliminere prosessen med naturlig forekommende nattlig ereksjon som en bivirkning av en underliggende medisinsk tilstand.

Hva skjer med penis uten naturlig mannlig forbedring i form av trening gitt gjennom nattlige ereksjoner? Oksygen er kritisk, ikke bare for helsen til vev, men også for tilstedeværelsen av vev.

Hvordan påvirker oksygenmangel penis?

Fraværet av naturlig penistrening og mangel på tilbakevendende nattlig ereksjon i løpet av 24 timers søvn er antatt å være en grunnleggende årsak til erektil dysfunksjon. Ifølge en klinisk studie med tittelen «Penile Oxygen Saturation in the Flaccid and Erectile Penis In Men With And Without Erectile Dysfunction» utført ved New York University School of Medicine, er oksygenering av svampvevet (penis) viktig i reguleringen av lokale ereksjonsmekanismer.

Dette betyr at mangelen på oksygen i penisvev antas å føre til at cellene dør i penis. Denne celledøded forårsaker atrofi av penisvev som fører til penisfibrose eller herding av kar og krymping av penis.

Hvis en sykdom eller fysisk tilstand har eliminert naturlig forekommende nattlig ereksjon, hvordan får penis den treningen den trenger for å overvinne hypoksi og oksygen-slapphet?

Hvorfor er penispumpe den beste måten å trene penis?

Det enkle svaret på mangelen på oksygenering av vev som er fraværende når nattlig ereksjon går bort, er flere ereksjoner. Bruk den eller mist den, høres ut som en klisje, men det gjelder virkelig når vi snakker om penis helse. Den beste måten å få gode ereksjoner på er å få flere ereksjoner, dette oksygenerer stadig penisvev for å holde penis sunn.

Grunnen til at penispumpen er den beste måten å trene penis på, er at det å skape og slippe ut flere ereksjoner i en treningsøkt med en penispumpe etterligner hvordan kroppen skaper og frigjør ereksjoner i R.E.M søvn. Ingen andre medisinske inngrep eller medikamenter/implantater kan skape og frigjøre flere ereksjoner på en gang.

Flere kliniske studier utført på prostatakreft overlevende underbygger denne påstanden, nedenfor er bare et par utsagn, og publikasjonene som ga ut peer-reviewed kliniske studier:

En pilotundersøkelse for å fastslå penis oksygenmetning før og etter vakuumbehandling hos pasienter med erektil dysfunksjon etter radikal prostatektomi. «Publisert i Journal of Sexual Medicine, konkluderer:

«Dette er den første studien som demonstrerer at en enkelt, kort applikasjon av en penispumpe uten en penisring resulterer i signifikant forbedring i penis oksygenmetning. Bruken av penispumpe har betydelige fordeler for pasienter både med hensyn til kostnad og invasivitet sammenlignet med andre penisrehabiliteringsprodukter. «

«Penis rehabilitering etter prostata kreft behandling: gjennomgang av gjeldende litteratur» Publisert i Asian Journal of Andrology gjør følgende observasjon:

«Nylige dyremodellstudier viste at bruk av pumpe opprettholder erektil funksjon ved å lindre vevshypoksi. Dette bidrar til å hemme apoptose og forhindre kavernøs vevsfibrose. «

En annen uttalelse fra samme studie er som følger:

«Penispumpen kan garantere flere ereksjoner hver dag tidlig i post-prostatektomiperioden, overvinne RP-indusert hypoksi, og forhindre fibrose som kan føre til reduksjon i penis lengde og ereksjonssvikt.»

Tidlig bruk av penispumpe etter radikal prostatektomi letter tidlig seksuell aktivitet og potensielt tidligere tilbakevending av erektil funksjon» Publisert i International Journal of Impotence Research:

«Tidlig bruk av penispumpe etter RP muliggjør tidlig samleie, tidlig seksuell tilfredsstillelse av pasient / partner, og vedlikehold av penislengde / omkrets og muligens en tidligere tilbakevending av naturlige ereksjoner.»

Det er verdt å nevne at alle de ovennevnte studiene fokuserer på penisrehabilitering etter prostatakreftbehandling. En populær hypotese antyder at mens disse studiene fokuserer på erektil dysfunksjon på grunn av prostatakreftkirurgi, er mye av de underliggende kliniske dataene anvendelige i alle tilfeller av erektil dysfunksjon der nattlige ereksjoner ikke lenger er til stede.

Kilde: https://www.augustams.com/how-to-use-a-penis-pump-…

Vi kan også anbefale denne artikkelen fra Lommelegen om diabetes og potensproblemer https://www.lommelegen.no/hormoner/diabetes/artikk…

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter