2019 – nytt år – nye erfaringer – ny kunnskap

VELKOMMEN PÅ KURS HOS QUINTET 2019!

FØRSTE FREDAG – er et gratistilbud om praktisk workshop i våre kurslokaler på Bønes. Første fredag, nesten hver måned, året rundt, er vi klare til å ta i mot deg og dine kolleger fra kl. 10 til kl. 15. På disse kursene er lunsj inkludert og vi utsteder kursbevis til alle som deltar. Deltagerne får grundig opplæring og oppdatering i våre apparater (TENS/ TEMS elstimbio) med bruksområder. Hvis noen ønsker hjelp til en pasientcase eller har en spesiell problemstilling de ønsker å belyse, er vi behjelpelige med å finne gode behandlingsløsninger.

FØRSTE FREDAGgratiskurs med en vri – noen ganger slår vi litt på stortrommen og inviterer til Første Fredag med det lille ekstra. Høsten 2018 inviterte vi Linda Sørby (fysioterapeut MSK-klinikken) til Bergen for å holde foredrag.

SEKSUELL HELSE – gratis dagskurs/ minikurs innen seksuell helse og refusjonsberettigede hjelpemidler for seksuallivet via NAV. Quintet har faglig høy kompetanse innen seksuell helse og har håndplukket en rekke produkter til hjelp for både kvinner og menn. 

QUINTET HØSTKURS er et populært to-dagers kurs vi tilbyr i Oslo en gang per år, hvor deltakere betaler kursavgift. Dette er et kurs med eksterne og interne foredragsholdere, workshops og felles lunsj. I 2018 var det over 50 påmeldte, noe vi setter stor pris på.

KURS UTENBYS – Quintet reiser over hele landet for å kurse helsepersonell. 

JUBILEUMSHØSTKURS (QUINTET 20 ÅR) blir høsten 2019, i Bergen. Vi har ikke enda spikret lokaler og dato, men at det blir storslagent og spesielt, det kan vi love 😉 Vi gleder oss til å se deg der.

Arrangementsoversikten oppdateres underveis, allerede nå kan du melde deg på våre FØRSTE FREDAGs kurs:

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter