Her kan du få prøvd ut fødsels-TENS i Bergen og Oslo

Quintet fokuserer på TENS behandling til gravide. NeuroTrac TENS Obstetrics er et TENS-apparat som i utgangspunktet er designet for bruk under fødsel. Mange har også oppdaget at dette apparatet er meget velegnet til behandling av svangerskapsrelaterte bekken-og ryggsmerter eller mer generelle smerter i samme området. Vi tilbyr en gunstig utlånsavtale slik at du trygt kan bruke apparatet ved bekken-og ryggsmerter i tiden før fødsel og som smertelindring under fødsel.

Apparatet har kun to programmer, høyfrekvent for å blokkere smertepulsene (pain gate) og lavfrekvent burst for å frigjøre egne endorfiner. Du bruker begge programmene samtidig, en fjernkontroll gjør det mulig å endre fra høyfrekvent til lavfrekvent, tilbake til høyfrekvent igjen osv. Når riene kommer, benyttes den høyfrekvente stimuleringen. Når smerteriene avtar, benyttes den lavfrekvente stimuleringen. NeuroTrac TENS Obstetrics har to kanaler og til sammen fire elektroder kan benyttes med apparatet.

Leien på apparatet koster kr. 830,- inkl. moms (for inntil 2 måneder). Prisen inkluderer 1 stk. pakke med 50×100 mm elektroder.

NeuroTrac TENS Obstetrics kan du få demonstrert og leid hos:

Oslo – Jordmor og
Kvinnesenter, Pilestredet 15,
0164 Oslo, www.oslojordmor.no

Bergen –
Jordmor Kjersti Pettersen, Fjøsangerveien 51, 5054 Bergen,
 Kjersti@jordmor-kjersti.no

Bergen
– 
Quintet AS, Fjellsdalen 1, 5155 Bønes,  www.quintet.no

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter