Kunnskapsdag gynekologisk kreft

Onsdag 8. mai 2019 kl 10.00 – 16.30 deltar Quintet på kunnskapsdag om gynekologisk kreft i Bergen. Her får en vite hva som er det siste innen forskning, og hva en kan forvente av oppfølging etter behandling. Dette blir en spennende dag hvor landets beste ekspertise er samlet omkring dette tema. Arrangementet er gratis. 

Meld deg på innen 26. april via www.gynkreftforeningen.no

Her finner du program.

Publisert

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter