Kunnskapsdag gynekologisk kreft

Onsdag 8. mai 2019 kl 10.00 – 16.30 deltar Quintet på kunnskapsdag om gynekologisk kreft i Bergen. Her får en vite hva som er det siste innen forskning, og hva en kan forvente av oppfølging etter behandling. Dette blir en spennende dag hvor landets beste ekspertise er samlet omkring dette tema. Arrangementet er gratis. 

Meld deg på innen 26. april via www.gynkreftforeningen.no

Her finner du program.

Publisert

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter