Medlemskveld for NHFU Oslo om sex og hjelpemidler

Quintet har gleden av å delta på temakveld med NHFU Oslo 10. juni kl 17.00-19.00. Temaet er sex og hjelpemidler. Funksjonshemmede er som alle andre mennesker – vi har alle sex, lyster og vi fortjener alle like god oppfølging for vår seksuelle helse! Vi i Quintet skal lytte, og finne de rette seksuelle hjelpemidlene for den enkeltes behov. 

Vi har et utvalg produkter for seksuell helse i vår nettbutikk. Disse kan også rekvireres av lege via NAVs rekvisisjonsordning. Disse produktene dekker ikke alle behov, og det er her vi i Quintet kan bistå med rådgivning og research for å finne de produktene som passer dine behov. Det fine er at det finnes løsninger!

Les eller se video med sterk og klar tale fra Ida Hauge Dignes her

Publisert

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter