Programmet for årets høstkurs er klart!

Trykk her for å laste ned programmet! 

Da har vi igjen gleden av å invitere til Quintets høstkurs. I anledning at Quintet feirer 20 år holdes høstkurset i Bergen i år, på Scandic Byparken. I år, som tidligere, har vi lagt vekt på et variert og praktisk kurs med gode foredragsholdere og spennende tema. I år ønsker vi et tverrfaglig perspektiv på bekkenbunnsproblematikk, og vi har derfor både fysioterapeut, uroterapeut, sexolog og lege som foredragsholdere. På ettermiddagen 17. oktober inviterer vi til gratis minikonsert på Edvard Grieg Museum på Troldhaugen med omvisning, velkomstdrink og fingermat.

Ønsker du å treffe andre som jobber med konservativ behandling av inkontinens, smerteproblematikk eller seksuell helse og vil lære mer om dette? Kom til Bergen i oktober! Du kan enten melde deg på ved å svare på denne e-posten eller sende påmelding til post@quintet.no. Kurset forhåndsgodkjent hos NFF og NSF med 9 tellende timer.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter