Programmet for årets høstkurs er klart!

Trykk her for å laste ned programmet! 

Da har vi igjen gleden av å invitere til Quintets høstkurs. I anledning at Quintet feirer 20 år holdes høstkurset i Bergen i år, på Scandic Byparken. I år, som tidligere, har vi lagt vekt på et variert og praktisk kurs med gode foredragsholdere og spennende tema. I år ønsker vi et tverrfaglig perspektiv på bekkenbunnsproblematikk, og vi har derfor både fysioterapeut, uroterapeut, sexolog og lege som foredragsholdere. På ettermiddagen 17. oktober inviterer vi til gratis minikonsert på Edvard Grieg Museum på Troldhaugen med omvisning, velkomstdrink og fingermat.

Ønsker du å treffe andre som jobber med konservativ behandling av inkontinens, smerteproblematikk eller seksuell helse og vil lære mer om dette? Kom til Bergen i oktober! Du kan enten melde deg på ved å svare på denne e-posten eller sende påmelding til post@quintet.no. Kurset forhåndsgodkjent hos NFF og NSF med 9 tellende timer.

Publisert

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter