Velkommen tilbake fra ferie!

Sommerferien er snart over og vi håper dere alle har fått ladet batteriene. Vi har holdt åpent gjennom hele sommeren og har snakket med mange av dere. 


Nå venter en spennende høst, og Quintet er aktiv med kurs og konferanser over hele vårt langstrakte land. Vi skal også lansere nye, spennende produkter så her er det bare å glede seg.  Høstens store begivenhet er vårt høstkurs i Bergen, den 17-18 oktober. Vi har åpnet opp for påmelding og er klar til å ta imot bestilling på e-post til post@quintet.no. Her vil du ha mulighet til å treffe andre som jobber med konservativ behandling av inkontinens, smerteproblematikk og seksuell helse. Programmet er variert og våre foredragsholdere engasjerer.  

Vi kjenner oss stolte av å fortsatt være en ledende aktør i markedet! I over 20 år har vi bygd opp en bred kompetanse innen fagområder, som har en enorm betydning for våre kunder. Dette gleder oss hver eneste dag og vi ser frem til nye 20 år, med flere ansatte og spennende produkter som kan bidra til at våre kunders hverdag blir lettere!

Følg oss videre og få med deg interessant innhold via vår blogg og nyhetsbrev. Bente har som dere ser, startet arbeidet med å vise frem Quintet sin nye plakat som illustrerer mannens bekkenbunn. Det er ikke mange som ikke har fått med seg dette her på Bønes i Bergen i hvert fall!

«Nå er også mannen blitt god på bunnen»!


Vi snakkes!

Hilsen alle oss i Quintet

 

 

Publisert

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter