Våg å snakke om avføringslekkasje!

Trykk på denne lenken for å komme til Nasjonal kompetansetjeneste for inkontinens og bekkenbunnsykdom (NKIB) sin video om Ingunn som slet med avføringslekkasje etter fødsel. Videon finner du også sammen med mye nyttig informasjon på bekkenbunnsportalen.no

Ingunn er ikke alene om å synes det er vanskelig å snakke om inkontinens. Det er sterkt å høre både hvor tungt Ingunn har hatt det, og hvor betydningsfullt det har vært for henne å få hjelp for sine plager. Idag lever hun et aktivt og sosialt liv takket være at hun tok kontakt og våget å snakke om sine plager. Vi oppfordrer flere til å gjøre som Ingunn – våg å snakke om det og søke hjelp hos kvalifisert helsepersonell!

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter