Veiledningsmateriell

Visste du at vi har laget fine blokker av bekkenbunnsplakat (kvinne og mann), dermatomkart og vulvaplakat (NY)? Vi vet at plakatene er flittig i bruk på klinikker rundt omkring. Nå kan du som terapeut tegne og forklare og sende forklaringene med pasienten hjem, kanskje litt enklere å huske hvor proben skal settes, hvor langt inn dilatoren skal gå, hvor på kroppen elektrodene skal festes eller hvilke triggerpunkter som skal masseres?

Hvis dette kan være til hjelp for deg, ta kontakt med oss. Vi har også akkurat fått inn et nytt opptrykk av brosjyrene «Seksuelle hjelpemidler – Quintet tilbyr trygge valg for seksuell helse» og «Behandling av inkontinens med biofeedback og elektrostimulering». Snart er også brosjyren «TEMS og TEMS – Smertelindring og muskelrehabilitering» ferdig.

Vi har et bredt utvalg av veiledningsmateriell – plakater, brosjyrer, behandlingsveiledere – snakk med oss om hva du trenger!

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter