Veiledningsmateriell

Visste du at vi har laget fine blokker av bekkenbunnsplakat (kvinne og mann), dermatomkart og vulvaplakat (NY)? Vi vet at plakatene er flittig i bruk på klinikker rundt omkring. Nå kan du som terapeut tegne og forklare og sende forklaringene med pasienten hjem, kanskje litt enklere å huske hvor proben skal settes, hvor langt inn dilatoren skal gå, hvor på kroppen elektrodene skal festes eller hvilke triggerpunkter som skal masseres?

Hvis dette kan være til hjelp for deg, ta kontakt med oss. Vi har også akkurat fått inn et nytt opptrykk av brosjyrene «Seksuelle hjelpemidler – Quintet tilbyr trygge valg for seksuell helse» og «Behandling av inkontinens med biofeedback og elektrostimulering». Snart er også brosjyren «TEMS og TEMS – Smertelindring og muskelrehabilitering» ferdig.

Vi har et bredt utvalg av veiledningsmateriell – plakater, brosjyrer, behandlingsveiledere – snakk med oss om hva du trenger!