Veiledningsmateriell

Visste du at vi har laget fine blokker av bekkenbunnsplakat (kvinne og mann), dermatomkart og vulvaplakat (NY)? Vi vet at plakatene er flittig i bruk på klinikker rundt omkring. Nå kan du som terapeut tegne og forklare og sende forklaringene med pasienten hjem, kanskje litt enklere å huske hvor proben skal settes, hvor langt inn dilatoren skal gå, hvor på kroppen elektrodene skal festes eller hvilke triggerpunkter som skal masseres?

Hvis dette kan være til hjelp for deg, ta kontakt med oss. Vi har også akkurat fått inn et nytt opptrykk av brosjyrene «Seksuelle hjelpemidler – Quintet tilbyr trygge valg for seksuell helse» og «Behandling av inkontinens med biofeedback og elektrostimulering». Snart er også brosjyren «TEMS og TEMS – Smertelindring og muskelrehabilitering» ferdig.

Vi har et bredt utvalg av veiledningsmateriell – plakater, brosjyrer, behandlingsveiledere – snakk med oss om hva du trenger!

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter