Veiledningsmateriell

Visste du at vi har laget fine blokker av bekkenbunnsplakat (kvinne og mann), dermatomkart og vulvaplakat (NY)? Vi vet at plakatene er flittig i bruk på klinikker rundt omkring. Nå kan du som terapeut tegne og forklare og sende forklaringene med pasienten hjem, kanskje litt enklere å huske hvor proben skal settes, hvor langt inn dilatoren skal gå, hvor på kroppen elektrodene skal festes eller hvilke triggerpunkter som skal masseres?

Hvis dette kan være til hjelp for deg, ta kontakt med oss. Vi har også akkurat fått inn et nytt opptrykk av brosjyrene «Seksuelle hjelpemidler – Quintet tilbyr trygge valg for seksuell helse» og «Behandling av inkontinens med biofeedback og elektrostimulering». Snart er også brosjyren «TEMS og TEMS – Smertelindring og muskelrehabilitering» ferdig.

Vi har et bredt utvalg av veiledningsmateriell – plakater, brosjyrer, behandlingsveiledere – snakk med oss om hva du trenger!

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter