Vi trenger mer fokus på kvinnehelse!

Kauser Vakili skriver et viktig og godt innlegg i Fredrikstad blad om kvinnehelse. Hun påpeker de store kjønnsforskjellene i helsehjelpen, og et langvarig og skjevfordelt fokus som har vært fordelaktig for menn. Vi har gjort fremskritt, men vi har fremdeles en god vei å gå.

Du kan lese hele artikkelen her.

Du kan lese mer om regjeringens satsning for bedre kvinnehelse her.

I statsbudsjettet for 2021 økes bevilgningen til forskning på kvinnehelse med 5 millioner kroner. Dette er ingen satsning mener Grete Herlofson.

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Perineumstudien – de første resultatene er publisert

De fleste som jobber med kvinnehelse har fulgt spent med på «Perineumstudien» som er et samarbeid mellom Akershus Universitetssykehus og Karolinska Universitetet i Stockholm. Nå er de første resultatene fra studien klare.…

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Overaktiv blære

Analinkontinens

Underlivssmerter

Menn og inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Tarmfunksjon og dens innvirkning på urinblæren

Tarmfunksjonen og dens innvirkning på urinblæren Tittelen er hentet fra stomi-og kontinenssykepleier Harriet Iren Olsens foredrag på uroteraputenes nordiske seminar og som er gjengitt i URO-INFOs høstutgave 2023, og som vi igjen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter