Kurs for fysioterapeuter som vil stå på vår behandlerliste

Quintet AS har gjennom flere år kurset fysioterapeuter, nå også osteopater, i bruk og behandling med elektrostimulering/EMG biofeedback i forbindelse med bekkenbunnsdysfunksjon. I dag er 130 terapeuter oppført på vår behandlerliste, du finner alltid oppdatert versjon her.

Vår behandlerliste «henger høyt» – den blir referert til av Norsk Gynekologisk Forenings veileder for behandling av urininkontinens under behandling av stress urininkontinens, flere ulike avdelingene for behandlingshjelpemidler ser til denne når behandlingshjelpemidler som elektrostimulator og biofeedbackapparat rekvireres, behandleroversikten brukes flittig av stomiklinikker, kvinneklinikker og urologiske avdelinger på sykehus når pasienter henvises til konservativ behandling. Dette forplikter. Dette forplikter oss til å sørge for at behandlerne på oversikten til enhver tid er oppdatert og kan veilede i bruk av elstim/bio., og at pasienten blir godt ivaretatt.

Fysiske kurs har blitt erstattet av digitale kurs det siste året. Dette har gitt oss nye muligheter. Vi lanserer nå derfor vårt første hybrid-digitale kurs for behandlere som ønsker å stå på vår behandlerliste. Kursprogrammet er klart for de seks første terapeutene som vi nå igangsetter rundt påsketider. Kurset er gratis, og du kan ta det i det tempoet du selv ønsker. Vil du vite mer? Ta kontakt med fysioterapeut Bente Lunde hos oss, bl@quintet.no / 47902955.

Vi lanserer også om kort tid et tilsvarende tilbud til brukere av våre TENS-apparater som benyttes i forbindelse med smertelindring.

Publisert

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter