Kurs for fysioterapeuter som vil stå på vår behandlerliste

Quintet AS har gjennom flere år kurset fysioterapeuter, nå også osteopater, i bruk og behandling med elektrostimulering/EMG biofeedback i forbindelse med bekkenbunnsdysfunksjon. I dag er 130 terapeuter oppført på vår behandlerliste, du finner alltid oppdatert versjon her.

Vår behandlerliste «henger høyt» – den blir referert til av Norsk Gynekologisk Forenings veileder for behandling av urininkontinens under behandling av stress urininkontinens, flere ulike avdelingene for behandlingshjelpemidler ser til denne når behandlingshjelpemidler som elektrostimulator og biofeedbackapparat rekvireres, behandleroversikten brukes flittig av stomiklinikker, kvinneklinikker og urologiske avdelinger på sykehus når pasienter henvises til konservativ behandling. Dette forplikter. Dette forplikter oss til å sørge for at behandlerne på oversikten til enhver tid er oppdatert og kan veilede i bruk av elstim/bio., og at pasienten blir godt ivaretatt.

Fysiske kurs har blitt erstattet av digitale kurs det siste året. Dette har gitt oss nye muligheter. Vi lanserer nå derfor vårt første hybrid-digitale kurs for behandlere som ønsker å stå på vår behandlerliste. Kursprogrammet er klart for de seks første terapeutene som vi nå igangsetter rundt påsketider. Kurset er gratis, og du kan ta det i det tempoet du selv ønsker. Vil du vite mer? Ta kontakt med fysioterapeut Bente Lunde hos oss, bl@quintet.no / 47902955.

Vi lanserer også om kort tid et tilsvarende tilbud til brukere av våre TENS-apparater som benyttes i forbindelse med smertelindring.

Publisert

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter