vibrasjonspute Calex

Nytt produkt inn i NAVs rekvisisjonsordning for seksualtekniske hjelpemidler

Som mange vet, er Quintet NAVs største avtaleleverandør for seksualtekniske hjelpemidler. Leger kan rekvirere en rekke hjelpemidler for alle kjønn (ved konkret behov for dette), og hjelpemiddelet sendes diskret og kostnadsfritt hjem til brukeren.

I de siste fire årene har Inspire vibrasjonspute vært en del av NAVs sortiment. Denne rosa, delikate vibratoren med en feminin fjernkontroll blir gjerne rekvirert til kvinner etter stråleterapi ved gynekologisk kreft, bekkenrelaterte smerter, ved sykdommer som MS eller diabetes – og formålet er økt blodgjennomstrømming, bedre avslapping og bedre sensitivitet.

Inspire vibrasjonspute blir nå erstattet av den nye Calexotics vibrasjonspute. Vibratoren er like delikat, men fargen har gått fra rosa til sort!  Fjernkontrollen er enklere og mer intuitiv, puten er myk og kurvet og passer for de aller, aller fleste. Selv om mange tenker at dette er et hjelpemiddel for kvinner, så rekvireres den også til menn – med samme formål: økt blodgjennomstrømming gir bedre vevshelse og god vevshelse er viktig for eksempel for menn etter prostatektomi.

Gjør deg gjerne kjent med Calexotics vibrasjonspute, du vil like den! Er du nysgjerrig på vibrasjonsterapi, les gjerne vårt tidligere innlegg «Gode vibber» skrevet av fysioterapeut og spesialist i kvinnehelse Kjersti Hatlebrekke. Calexotics vibrasjonspute kan rekvireres via NAVs bestillingsskjema for dette, men inntil videre må du fortsatt krysse av for forgjengeren Inspire vibrasjonspute.

Publisert

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
vibrasjonspute Calex
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter