Vi lanserer NeuroTrac Simplex PRO

Nå er den endelig her, NeuroTrac Simplex PRO, apparatet som både har en EMG biofeedback-funksjon og muligheter for måling av trykk. Det følger med en egen software til apparatet. Trykk og EMG er verdifulle målemetoder i evalueringen av bekkenbunnsmusklenes funksjon, og har hver for seg fordeler og ulemper *). Her kan du dra nytte av begge målemulighetenes styrker!

NeuroTrac Simplex PRO ble første gang vist på høstkurset vårt i 2019. Utfordringer som Brexit, det nye medisinske direktivet (MDR) og ikke minst Covid19, har gjort dette prosjektet forsinket. I første omgang får vi inn et begrenset antall av Simplex PRO. Har du lyst til å prøvde apparatet? Kontakt oss gjerne. Simplex PRO blir å finne i nettbutikken vår fra midten av april 2021.

*) Ingeborg Hoff Brækken (PhD, fysioterapeut, spesialist kvinnehelse og manuellterapi) presenterte sin studie “Measurement of pelvic floor muscle function with manometry and surface EMG» på ICS i Gøteborg i 2019. Se hennes poster her.

Publisert

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter