Vi lanserer NeuroTrac Simplex PRO

Nå er den endelig her, NeuroTrac Simplex PRO, apparatet som både har en EMG biofeedback-funksjon og muligheter for måling av trykk. Det følger med en egen software til apparatet. Trykk og EMG er verdifulle målemetoder i evalueringen av bekkenbunnsmusklenes funksjon, og har hver for seg fordeler og ulemper *). Her kan du dra nytte av begge målemulighetenes styrker!

NeuroTrac Simplex PRO ble første gang vist på høstkurset vårt i 2019. Utfordringer som Brexit, det nye medisinske direktivet (MDR) og ikke minst Covid19, har gjort dette prosjektet forsinket. I første omgang får vi inn et begrenset antall av Simplex PRO. Har du lyst til å prøvde apparatet? Kontakt oss gjerne. Simplex PRO blir å finne i nettbutikken vår fra midten av april 2021.

*) Ingeborg Hoff Brækken (PhD, fysioterapeut, spesialist kvinnehelse og manuellterapi) presenterte sin studie “Measurement of pelvic floor muscle function with manometry and surface EMG» på ICS i Gøteborg i 2019. Se hennes poster her.