Vi lanserer NeuroTrac Simplex PRO

Nå er den endelig her, NeuroTrac Simplex PRO, apparatet som både har en EMG biofeedback-funksjon og muligheter for måling av trykk. Det følger med en egen software til apparatet. Trykk og EMG er verdifulle målemetoder i evalueringen av bekkenbunnsmusklenes funksjon, og har hver for seg fordeler og ulemper *). Her kan du dra nytte av begge målemulighetenes styrker!

NeuroTrac Simplex PRO ble første gang vist på høstkurset vårt i 2019. Utfordringer som Brexit, det nye medisinske direktivet (MDR) og ikke minst Covid19, har gjort dette prosjektet forsinket. I første omgang får vi inn et begrenset antall av Simplex PRO. Har du lyst til å prøvde apparatet? Kontakt oss gjerne. Simplex PRO blir å finne i nettbutikken vår fra midten av april 2021.

*) Ingeborg Hoff Brækken (PhD, fysioterapeut, spesialist kvinnehelse og manuellterapi) presenterte sin studie “Measurement of pelvic floor muscle function with manometry and surface EMG» på ICS i Gøteborg i 2019. Se hennes poster her.

Publisert

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter