Quintet støtter Bartekampen 2021

Norges vanligste kreftsykdom rammer bare menn. Hver dag får 14 personer beskjed om at de har prostatakreft, noe som utgjør 5000 tilfeller årlig. 1000 menn dør hvert år fordi prostatakreften deres oppdages for sent – og 54 000 menn lever med sykdommen. Norge ligger dessverre i verdenstoppen når det gjelder forekomst og dødelighet av prostatakreft.

Det er stort behov for mer forskning og kunnskapsformidling – inntektene fra Bartekampen går til nettopp dette! Bartekampen bruker både humor og alvor for å nå frem med budskapet: tidlig oppdagelse redder liv!

Hvordan kan du støtte Bartekampen?

1. Vipps

Vipps ditt bidrag til 669476 eller betalt med kort. Du har også muligheten til å gi månedlige bidrag.

2. Innsamling

Start en innsamling til inntekt for Bartekampen. Du kan lett starte en innsamling og få venner og familie med i kampen!

3. Kjøp

Kjøp pins, armbånd eller refleks på våre nettsider, av våre lokallag, hos Riis Bilglass eller Comfyballs.no

Relaterte saker