Behandlerkurs i 2022 – TENS/TEMS for smertelindring og muskelrehabilitering

Quintet har kommet godt i gang med sine digitale behandlerkurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Disse pågår nå, og vil pågå utover høsten.

Vi har funnet en god form på disse kursene, med digitale gruppemøter, gjennomgang av webinarer/kursvideoer, praktisk bruk og trening med apparatene, en-til-en veiledningstimer og case-presentasjoner. Noen få ønsker fysisk veiledning, de fleste tar også dette digitalt. For fysioterapeuter/osteopater som bl.a. er henvisende fysio.klinikker for spesialisthelsetjenesten, så er dette kurset meritterende for oppføring på vår oversikt over behandlere med kompetanse på elstim/bio.

Nå lanserer vi tilsvarende kurs for dere som er interessert i å lære mer om TENS/TEMS til bruk for smertelindring og muskelrehabilitering!
Disse vil bli avholdt så snart vi har passert årsskiftet 2022. Dette kurset passer for deg som er smertesykepleier, fysioterapeut med interesse for smertebehandling m.v. Datoene for kursene på nyåret 2022 vil bli satt opp i løpet av høsten 2021, og dere vil finne oppdatert informasjon under kurs på hjemmesiden vår. Ønsker du å ta en kikk på kursmateriellet for å se om dette kan være noe for deg? Her finner du introduksjonsheftet til kurset. Ønsker du å se noen av våre kursvideoer, så finner du disse på vår Youtube-kanal.

Håper å se deg på kurs!

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter