Behandlerkurs i 2022 – TENS/TEMS for smertelindring og muskelrehabilitering

Quintet har kommet godt i gang med sine digitale behandlerkurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Disse pågår nå, og vil pågå utover høsten.

Vi har funnet en god form på disse kursene, med digitale gruppemøter, gjennomgang av webinarer/kursvideoer, praktisk bruk og trening med apparatene, en-til-en veiledningstimer og case-presentasjoner. Noen få ønsker fysisk veiledning, de fleste tar også dette digitalt. For fysioterapeuter/osteopater som bl.a. er henvisende fysio.klinikker for spesialisthelsetjenesten, så er dette kurset meritterende for oppføring på vår oversikt over behandlere med kompetanse på elstim/bio.

Nå lanserer vi tilsvarende kurs for dere som er interessert i å lære mer om TENS/TEMS til bruk for smertelindring og muskelrehabilitering!
Disse vil bli avholdt så snart vi har passert årsskiftet 2022. Dette kurset passer for deg som er smertesykepleier, fysioterapeut med interesse for smertebehandling m.v. Datoene for kursene på nyåret 2022 vil bli satt opp i løpet av høsten 2021, og dere vil finne oppdatert informasjon under kurs på hjemmesiden vår. Ønsker du å ta en kikk på kursmateriellet for å se om dette kan være noe for deg? Her finner du introduksjonsheftet til kurset. Ønsker du å se noen av våre kursvideoer, så finner du disse på vår Youtube-kanal.

Håper å se deg på kurs!

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Kurs/work shop i Bergen 20. september

Denne høsten har vi holdt vårt første fysiske kurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Vi fikk besøk av 20 ivrige og engasjerte terapeuter fra hele landet. Vi synes det er fantastisk med…

Nyheter

Seksualitet ved revmatiske sykdommer

Forskning viser at seksualitet er vanskelig å snakke om for både helsepersonell og for pasienter, og mange kan oppleve det som både tabu og for privat (Dammen et al., 2020; Fennell &…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter