Nye seksuelle hjelpemidler på avtale med NAV fra 1. november!

Vi har gleden av å levere hele 16 forskjellige hjelpemidler på rammeavtale med NAV fra 1. november 2021. Her presenterer vi alle hjelpemidlene som blir tilgjengelige direkte fra rekvisisjonsskjema. Her finner du vår nye brosjyre for seksualtekniske hjelpemidler. Ta kontakt dersom du ønsker den tilsendt! Du kan trykke på de ulike lenkene for å lese mer om produktene.


BOS 2000-3 batteridrevet vakuumpumpe

Den populære kvalitetspumpen BOS 2000-3 er fornyet for fire nye år på rammeavtale. Nytt fra i år er at det følger med batterilader og oppladbare batterier med pumpe. Det er fremdeles mulig å bruke vanlige alkaliske batterier om ønskelig.


Noogleberry manuell vakuumpumpe

Noogleberry vakuumpumpe er også fornyet for fire nye år på rammeavtalen. Det er en enkel håndholdt pumpe for de som foretrekker en manuell variant av vakuumterapi. Med alle våre pumper følger fire ereksjonsringer i ulike størrelser, sylinderringer og kjegle for enklere montering av ringer.


Manwand vibrator for menn

Manwand er en ergonomisk, håndholdt vibrator for menn. Den passer fint ved nedsatt følsomhet i penis, eller ved nedsatt håndfunksjon. Den har flere ulike vibreringsinnstillinger og programmer.


Ferticare 2.0 vibrator for menn

Ferticare 2.0 er en kraftig vibrator opprinnelig utviklet for menn med ryggmargsskade og barneønske. Den har regulerbar amplitude og frekvens slik at man finner den optimale innstillingen for den enkelte pasient.


NYHET! Inspire dilatorsett

Endelig er dilatorsettet Inspire kommet på rammeavtale! Vi vet at dette er en etterlengtet nyhet for mange. Det har lenge vært tilgjengelig på dispensasjon og i nettbutikken, men nå finner du altså dette settet også på rekvisisjonsskjemaet! Settes består av 5 dilatorer med anatomisk buet form og smal tupp for en mer skånsom innføring.


Feminaform dilatorsett

Vi er glade for at det gode dilatorsettet Feminaform fortsetter på rammeavtale. Settet har en butt tupp og egner seg for tøying. Den glatte overflaten gir mindre friksjon og slimhinneirritasjon. Den minste størrelsen fungerer også som håndtak.


C.1. fingervibrator

C.1. er én av tre ulike fingervibratorer som kommer på den nye rammeavtalen. Den finnes i både svart og rosa, og har flere bruksområder for alle kjønn. Den har stor vibreringsflate med knotter for økt stimuli. Vanntett og oppladbar!


NYHET! SVR fingervibrator

SVR er en kraftig liten vibrator med flere bruksmuligheter. Den er helt ny på rammeavtalen. Den kan festes på for eksempel håndtak eller andre hjelpemidler, og er vanntett ned til 0,5 meter! Oppladbar og leveres med praktisk etui.


NYHET! Touch Me fingervibrator

Touch Me er en fingervibrator som lever opp til sitt navn. Den er formet som en finger med knotter for økt stimuli. Vibratoren er utformet for å festes til en finger. Delikat og diskret design. Touch Me er mildere enn SVR og C.1.


Calexotics trusevibrator med fjernkontroll

Calexotics trusevibrator med magnetklips og fjernkontroll fortsetter på rammeavtale. Det er vi veldig glade for – vi vet at muligheten for å feste hjelpemidler og fjernkontroll er mye etterspurt hos de med funksjonsnedsettelse.


vibrasjonspute Calex

Calexotics putevibrator med fjernkontroll

Calexotics putevibrator er på mange måter en variant av trusevibratoren med større vibrasjonsflate og uten magnetklips. Den har de samme programmene som Calexotics trusevibrator, men en litt annen utforming.


mikazuki

NYHET! Mikazuki innvendig vibrator

I den nye kategorien «innvendig vibrator for kvinner» finner vi Mikazuki: en myk og behagelig vibrator med fleksibel tupp for tilpassing til brukerens anatomi. Mikazuki er pent og delikat design fra japanske Tenga.


NYHET! Bodywand BW 103B utvendig vibrator for kvinner og menn

Bodywand er en kraftig vibrator som plugges rett i stikkontakten via en 2,5 meter lang ledning. Den reguleres via et hjul for trinnløs endring i intensitet. Den kan brukes både til kroppsmassasje og intimmassasje.


NYHET! Arcwave masturbator for menn

Arcwave er en elegant masturbator for menn med en unik luftbølgeteknologi som stimulerer penis på en liknende måte som en vibrator. Arcwave har en stillemodus som gjør at stimuleringen starter først når penis er inne. Den er enkel å ta fra hverandre og rengjøre, og laderen fungerer også som tørkestativ.


NYHET! Flip 0 masturbator for menn

Flip 0 fra japanske Tenga er en elegant designet masturbator som kan flippes åpen for enkel rengjøring og tørking. Den myke innsiden i silikon har en variert overflate for ekstra stimuli. Inni vibratoren finner du to vibrerende kjerner.


Peecock

NYHET! Penisprotese

Endelig har vi gleden av å melde at penisprotesen er kommet inn på rammeavtale! Det forenkler rekvireringsprosessen betydelig ettersom man ikke lenger trenger dispensasjonssøknad. Kvalitetsprotesen fra Peecock er spesielt utformet for kvinne til mann pasienter med kjønnsinkongruens.


Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter