Beate er vårt nye tilskudd i Quintet

Beate Warvik er vår sexologiske rådgiver i spesialisering og vil ha fullt fokus på våre hjelpemidler for seksuallivet. Hun vil også jobbe generelt innen området bekkenbunnsplager & inkontinens. Beate har en bachelorgrad i psykologi, i tillegg til en rekke videreutdanninger. I tillegg til jobben i Quintet, utdanner hun seg til å bli spesialist innen sexologisk rådgivning. Beate kommer fra sin private klinikk hvor hun har tatt imot klienter som har hatt behov for rådgivning innen seksuell helse. Hun ser frem til å hjelpe mennesker til en bedre hverdag sammen med kollegaer og samarbeidspartnere.

Du treffer Beate på bw@quintet.no eller tlf. 920 35536, primært på onsdager og torsdager mellom kl. 08.00 -16.00. Beate er stasjonert i Tromsø.

Vi søker p.t etter en lege, sykepleier eller fysioterapeut

Vi håper å få på plass en ny medarbeider som skal være stasjonert hos oss i Bergen i løpet av kort tid. Søknadsfristen til denne stillingen har nå gått ut, men vi ønsker likevel å høre fra deg hvis du ønsker å jobbe med oss i Quintet AS.