Behandlerkurs 2022 (elstim/bio)

Vi lanserte våre første gratis digitale kurs om bruk og behandling med elektrostimulering og EMG biofeedback for ulike bekkenbunnsdysfunksjoner våren 2021. Nå er vi i gang med 2022-kursene! Kurset er åpent for alle som jobber innenfor dette fagfeltet – fysioterapeuter, osteopater, uroterapeuter, stomisykepleiere og sexologer,

Kurset er bla. et utgangspunkt for å godkjenne fysioterapeuter som ønsker å stå på behandlerlisten vår over terapeuter med kompetanse innen feltet, se her. Denne oversikten blir hyppig brukt av bl.a. spesialisthelsetjenesten der det er behov for å finne kvalifiserte terapeuter som kan følge opp aktuelle pasienter.

Kurset er både teoretisk og praktisk rettet, og vi forsøker alltid å tilpasse innholdet i kurset i forhold til hvilke pasientgrupper kursdeltakerne har, hvor de jobber og hvilken faggruppe de hører til. På forhånd får deltakerne tilsendt skriftlig kursmateriale, anbefalte opptak av webinarer og prøveeksemplarer av behandlingsapparatene MyoPlus Pro og PelviTone med forskjellige prober og elektroder.  Vi oppfordrer alle deltakere til å teste ut ulike programmer i apparatene på seg selv og evt pasienter (eller venner og familie). Casegjennomgang er en viktig del av kurset. Kurset avsluttes med individuelle veiledningstimer med kursholderen vår fysioterapeut Bente Lunde.

Hele 50 deltakere gjennomførte kurset i 2021. Noen av kursdeltakerne har avsluttet med fysisk besøk av oss med praktisk pasientbehandling på klinikken. De fleste har gjennomført med glans uten fysisk besøk av oss :).

Dere finner mer informasjon/datoer vedr. 2022-kursene her. Vi setter et tak på maks 4-5 deltakere pr kurs. Dette for å sikre den beste individuelle tilnærmelsen i kurset.   

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…

Nyheter

Referat fra APFM

Her har vi notert underveis i foredragene fra årets Arctic Pelvic Floor Meeting i Tromsø. Det var kjekt å se engasjementet for bekkenbunnsdysfunksjon på tvers av faggrupper, og ikke minst interessant å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter