Seksualtekniske hjelpemidler i Dagbladet

I artikkelen «Kvinner betaler prisen» er gynekolog Nina Willumsen intervjuet av Dagbladet. Nina etterspør en satsing på kvinnehelse, og sier at mange kvinner vegrer seg for å ta opp problemstillinger som omhandler seksuell helse med sin lege. Dessverre er det også gjerne slik at de som tar opp problemstillingen ikke blir tatt på alvor eller møt med forståelse og kunnskap. Vi synes det er flott at Dr. Willumsen tar opp tematikken og løfter den inn i den offentlige debatten.

Willumsen har også nylig blitt intervjuet i et artikkel om hjelpemilder for seksuallivet. Hun forteller at det er økende etterspørsel etter hjelpemidlene, men at mange kvier seg for å ta opp problematikken. I tillegg er det mange helsepersonell som ikke kjenner til rekvisisjonsordningen for hjelpemidler, og som dermed ikke vet at dette er noe pasientene har rett på å få kostnadsfritt levert rett hjem.

Du kan lese artiklene her:
https://www.dagbladet.no/meninger/kvinner-betaler-prisen/74369364
https://www.dagbladet.no/nyheter/far-sexhjelp-pa-resept/74888229

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter