Seksualtekniske hjelpemidler i Dagbladet

I artikkelen «Kvinner betaler prisen» er gynekolog Nina Willumsen intervjuet av Dagbladet. Nina etterspør en satsing på kvinnehelse, og sier at mange kvinner vegrer seg for å ta opp problemstillinger som omhandler seksuell helse med sin lege. Dessverre er det også gjerne slik at de som tar opp problemstillingen ikke blir tatt på alvor eller møt med forståelse og kunnskap. Vi synes det er flott at Dr. Willumsen tar opp tematikken og løfter den inn i den offentlige debatten.

Willumsen har også nylig blitt intervjuet i et artikkel om hjelpemilder for seksuallivet. Hun forteller at det er økende etterspørsel etter hjelpemidlene, men at mange kvier seg for å ta opp problematikken. I tillegg er det mange helsepersonell som ikke kjenner til rekvisisjonsordningen for hjelpemidler, og som dermed ikke vet at dette er noe pasientene har rett på å få kostnadsfritt levert rett hjem.

Du kan lese artiklene her:
https://www.dagbladet.no/meninger/kvinner-betaler-prisen/74369364
https://www.dagbladet.no/nyheter/far-sexhjelp-pa-resept/74888229

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Nye TENS-veiledere!

Ny veileder for TENS ved hode- og ansiktssmerter + nevropatiske smerter I høst holdt spesial fysioterapeut Mathilde Myklebust et webinar som omhandlet TENS ved hode- og ansiktssmerter samt migrene. Dette var et…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter