Arcwave Ion masturbator ved funksjonshemming

I dette intervjuet snakker vi med en mann som selv har funnet en løsning sammen med sine brukerstyrte personlige assistenter (BPA). Dessverre er det mange med funksjonsnedsettelser som opplever å bli usynliggjort når det kommer til seksualitet. NRK skrev nylig om Thomas som var redd ingen skulle like ham fordi han satt i rullestol.

Mange menn med funksjonshemming har begrenset eller ingen mulighet for å stimulere seg selv og ha et fungerende seksualliv. Da trenger de assistanse fra de rundt seg, og kunnskap om hvilke hjelpemidler de kan ha bruk for. Denne mannen var rett og slett så fornøyd med sitt hjelpemiddel at han tok kontakt med oss og ønsket å fortelle åpent om sin opplevelse!

Denne mannen bruker også Pelviwand for å avlaste anale spasmer og smerter.

Du kan lese mer om Arcwave Ion masturbator her.

Publisert

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter