Arcwave Ion masturbator ved funksjonshemming

I dette intervjuet snakker vi med en mann som selv har funnet en løsning sammen med sine brukerstyrte personlige assistenter (BPA). Dessverre er det mange med funksjonsnedsettelser som opplever å bli usynliggjort når det kommer til seksualitet. NRK skrev nylig om Thomas som var redd ingen skulle like ham fordi han satt i rullestol.

Mange menn med funksjonshemming har begrenset eller ingen mulighet for å stimulere seg selv og ha et fungerende seksualliv. Da trenger de assistanse fra de rundt seg, og kunnskap om hvilke hjelpemidler de kan ha bruk for. Denne mannen var rett og slett så fornøyd med sitt hjelpemiddel at han tok kontakt med oss og ønsket å fortelle åpent om sin opplevelse!

Denne mannen bruker også Pelviwand for å avlaste anale spasmer og smerter.

Du kan lese mer om Arcwave Ion masturbator her.

Publisert

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter