Mange nye videoer på vår Youtube-kanal!

På vår Youtube-kanal finner du både webinarer og informasjonsfilmer.

Besøk gjerne vår Youtube-kanal her.

Vi har sortert i ulike spillelister i forhold til våre ulike produktområder.

Nylig har vi laget noen korte videoer om hvordan man søker om seksualtekniske hjelpemidler – så korte at til og med en travel lege rekker å se den (3 min.)

Vi vil også anbefale Astrik Blikstads flotte foredrag om hvordan helsepersonell kan samtale om seksuell helse med sine pasienter med utgangspunkt i BETTER-modellen.

Ta en kikk og sett av litt tid til et dypdykk i mange spennende temaer! Abonnerer du på kanalen så får du et varsel når vi legger ut nye videoer.

Har du innspill eller tilbakemeldinger? Er det noen temaer du savner informasjon om? Ta kontakt med oss på post@quintet.no!

Publisert

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter