Mange nye videoer på vår Youtube-kanal!

På vår Youtube-kanal finner du både webinarer og informasjonsfilmer.

Besøk gjerne vår Youtube-kanal her.

Vi har sortert i ulike spillelister i forhold til våre ulike produktområder.

Nylig har vi laget noen korte videoer om hvordan man søker om seksualtekniske hjelpemidler – så korte at til og med en travel lege rekker å se den (3 min.)

Vi vil også anbefale Astrik Blikstads flotte foredrag om hvordan helsepersonell kan samtale om seksuell helse med sine pasienter med utgangspunkt i BETTER-modellen.

Ta en kikk og sett av litt tid til et dypdykk i mange spennende temaer! Abonnerer du på kanalen så får du et varsel når vi legger ut nye videoer.

Har du innspill eller tilbakemeldinger? Er det noen temaer du savner informasjon om? Ta kontakt med oss på post@quintet.no!

Publisert

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter