Er DU klar for fysisk workshop i Oslo i juni?

De siste 2 årene har vært preget av flere digitale kursrekker her i Quintet, og det har gått bedre enn vi forventet da vi startet med dette nye og ukjente. Mange av dere har derfor kun truffet oss digitalt, men forhåpentligvis lært masse om bruk og behandling med elstim/bio og TENS/TEMS.

Vi ønsker nå å følge opp våre digitale kurs med å invitere til fysiske workshops sentralt i Oslo. Vi har foreløpig sett for oss 10. juni 2022. Du velger tidspunktet: Fra kl.09.00 til kl.12.00 eller fra kl.13.00 til kl.16.00.

Workshopen vil ta for seg praktisk bruk og behandling med vårt kombinerte elsim/bio-apparat  MyoPlus Pro, men vi vil også inkludere  elektrostimulatoren PelviTone. Vi fokuserer på innstillinger, valg av programmer og individuell tilpassing til den enkelte pasient.

Workshopen er tilpasset deg som har fulgt våre digitale kurs og trenger mer praktisk gjennomgang, eller bare vil lære mer om tilpassing av elektrostimulering og biofeedback.

Kurset passer også  for deg som er litt i gang med elektrostimulering og biofeedback og ønsker mer praktisk øving.

Ta kontakt om vil høre mer eller tenker dette er noe for deg!

Er du interessert? Send oss en mail på post@quintet.no eller ring oss: 55981555

Publisert

Relaterte saker

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter