Er DU klar for fysisk workshop i Oslo i juni?

De siste 2 årene har vært preget av flere digitale kursrekker her i Quintet, og det har gått bedre enn vi forventet da vi startet med dette nye og ukjente. Mange av dere har derfor kun truffet oss digitalt, men forhåpentligvis lært masse om bruk og behandling med elstim/bio og TENS/TEMS.

Vi ønsker nå å følge opp våre digitale kurs med å invitere til fysiske workshops sentralt i Oslo. Vi har foreløpig sett for oss 10. juni 2022. Du velger tidspunktet: Fra kl.09.00 til kl.12.00 eller fra kl.13.00 til kl.16.00.

Workshopen vil ta for seg praktisk bruk og behandling med vårt kombinerte elsim/bio-apparat  MyoPlus Pro, men vi vil også inkludere  elektrostimulatoren PelviTone. Vi fokuserer på innstillinger, valg av programmer og individuell tilpassing til den enkelte pasient.

Workshopen er tilpasset deg som har fulgt våre digitale kurs og trenger mer praktisk gjennomgang, eller bare vil lære mer om tilpassing av elektrostimulering og biofeedback.

Kurset passer også  for deg som er litt i gang med elektrostimulering og biofeedback og ønsker mer praktisk øving.

Ta kontakt om vil høre mer eller tenker dette er noe for deg!

Er du interessert? Send oss en mail på post@quintet.no eller ring oss: 55981555

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter