God sommer fra oss i Quintet

Plutselig er vi halvveis i 2022, og straks er det sommer og ferietid. Etter 2 år med pandemi og «annerledesjobbing», så er vi ute på fysiske besøk og holder fysiske kurs hos terapeuter og behandlere over hele Norge. Aron, Beate, Iveta og Bente har helt sikkert vært et sted i nærheten av deg i løpet av de siste par månedene! Selv om vi er tilbake i vanlig gjenge igjen, tar vi med oss det vi har lært og erfart fra pandemien: Vi fortsetter vår digitale synlighet, vi fortsetter med våre webinarer og vi fortsetter med våre web-baserte behandlerkurs. Har du forresten sett vår lille film om oss selv? Se den her, da vel!

Vi har allerede lagt gode planer for høsten. Noen vil kanskje bli skuffet over at vi heller ikke i år vil arrangere Høstkurset vårt. Vi er lei oss for dette, men vi har kjent på dette med at «alle» skal ta igjen sine utsatte kurs og konferanser høsten 2022. Det er mye som skjer, og vi henger oss på! Du vil treffe oss blant annet på fagseminaret til  FSU (Urologiske sykepleiere) 8.-9- september i Tønsberg, fagseminaret til SiSK (Sykepleiere i Stomi- og Kontinensomsorg) 28-30 september i Stjørdal og så blir det ekstra spennende å følge med på NFFs nye kursrekke Bekkenbunn 1, 2 og 3. Vi er i første omgang med på Bekkenbunn 2 «Smerter og seksualfunksjon» den 24.-26. oktober på Scandic Fornebu.

Vi vil med dette ønske dere alle en riktig god sommer!

Fra alle oss i Quintet – Bente, Iveta, Beate, Aron, Mette, Martha, Katinka, Ania, Aleksandra og Hanna

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter