Vi har det gode utvalget av dilatorer

Visste du at vi i Quintet har 5 ulike dilatorsett i vårt sortiment? Visste du at Quintet har 2 ulike dilatorer* med vibrasjon? Og visste du at alle disse har sine unike funksjoner og utforminger for å passe best mulig til å løse ulike problemstillinger/indikasjoner/utfordringer?

Dilatorer som benyttes ved vaginisme har gjerne en litt spisset utforming og gradvis økning i diameter, dilatorer ved bruk etter stråleterapi/vaginal kirurgi har gjerne en litt buttere ende og dilatorer ved bruk ved lichen sclerosus har gjerne en form som er litt midt i mellom. Flere typer kan nå velges via NAVs bestillingsskjema for seksuelle hjelpemidler (kostnadsfritt levert hjem til pasient). Få oversikt over alle våre dilatorer her.

Vi har to rene dilatorsett på NAV-avtalen: Feminaform som er blått, og Inspire som er rosa. I tillegg finner du Mikazuki på NAV-avtalen som kan benyttes som dilator og har vibrasjon. Utover dette har vi mange ulike typer dilatorsett som kan søkes om på dispensasjon, eller kjøpes direkte i nettbutikken.

Trenger din avdeling å dele ut dilatorsettet før pasienten reiser hjem? Vi legger til rette for ulike kommisjonsavtaler der dere kan ettersende søknad, eller bestille inn på avdelingens budsjett. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Hva skal man velge, hvor lenge skal det tøyes og hva påvirker resultatet? Les gjerne vår veileder for bruk av dilatorer med nyttige og individuelle tips for hvert bruksområde. Du får den her. Denne følger også med alle dilatorsett bestilt hos oss.

*) Vår Mikazuki vibrator kan gjerne benyttes som en dilator med vibrasjon. Les gjerne mer om hva vibrasjon kan tilføre her.

Publisert

Relaterte saker

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter