Vårt nye oppladbare Pale Blue-batteri

Vi har nå begynt å inkludere et helt nytt oppladbart batteri sammen med NeuroTrac PelviTone og NeuroTrac MultiTENS (hovedprodukter delkontrakt 1 og 2). Også apparater i tilleggsortimentet (NeuroTrac Continence, NeuroTrac TENS, NeuroTrac Obstetric etc vil komme med dette apparatet.

Pale Blue er et oppladbart batterie som lades direkte via USB-tilkoblinger. Batteriene leverer konstant effekt fra det er fullt til det er tomt. Pale Blue batterier har lysindikatorer som forteller deg når batteriene er fulladet. 9-voltsbatteriet kan brukes i minst 1000 ladesykluser og er både kostnadsbesparende og miljøbesparende alternativer til konvensjonelle engangsbatterier. Ladekabel kommer med, Ladetiden kan variere med effekten fra din USB-utgang.

Batteriet har lengre levetid, har kortere ladetid (ca. 3 timer) og det er at batteri med høyere kapasitet (500 mAh) enn tidligere oppladbare batterier. En egen lader trengs ikke, kun en USB-ledning (USB til mikroUSB) som følger med.

Brukerveiledningene er selvfølgelig oppdaterte med informasjon om dette batteriet.

Batteriet er sertifisert etter: IEC 62133, CE, FCC, PSE, UN38.3, RoHS, REACH –  noe om er en svært sikker sertifisering på oppladbare batterier. Det er få oppladbare batterier som kan skilte med denne sertifiseringen.

Vekt: 28 gram

Publisert

Nyheter

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Orgastisk dysfunksjon

Erektil dysfunksjon

Smerter ved samleie

Hard Flaccid Syndrome: En pasienthistorie

Vi kom nylig i kontakt med en mann, vi kaller ham «Morten» i denne saken, som over flere år har slitt med smerter og ubehag i penis og bekkenområdet. Han oppsøkte i…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Husk bekkenbunnstrening

HUSK bekkenbunnstrening!   I samarbeid med uroterapeut Linn Elin Rødal lanserer vi klistermerker som det helt enkelt står «husk» på. Linn Elin fikk ideen etter å ha snakket med en pasient som…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter