Vårt nye oppladbare Pale Blue-batteri

Vi har nå begynt å inkludere et helt nytt oppladbart batteri sammen med NeuroTrac PelviTone og NeuroTrac MultiTENS (hovedprodukter delkontrakt 1 og 2). Også apparater i tilleggsortimentet (NeuroTrac Continence, NeuroTrac TENS, NeuroTrac Obstetric etc vil komme med dette apparatet.

Pale Blue er et oppladbart batterie som lades direkte via USB-tilkoblinger. Batteriene leverer konstant effekt fra det er fullt til det er tomt. Pale Blue batterier har lysindikatorer som forteller deg når batteriene er fulladet. 9-voltsbatteriet kan brukes i minst 1000 ladesykluser og er både kostnadsbesparende og miljøbesparende alternativer til konvensjonelle engangsbatterier. Ladekabel kommer med, Ladetiden kan variere med effekten fra din USB-utgang.

Batteriet har lengre levetid, har kortere ladetid (ca. 3 timer) og det er at batteri med høyere kapasitet (500 mAh) enn tidligere oppladbare batterier. En egen lader trengs ikke, kun en USB-ledning (USB til mikroUSB) som følger med.

Brukerveiledningene er selvfølgelig oppdaterte med informasjon om dette batteriet.

Batteriet er sertifisert etter: IEC 62133, CE, FCC, PSE, UN38.3, RoHS, REACH –  noe om er en svært sikker sertifisering på oppladbare batterier. Det er få oppladbare batterier som kan skilte med denne sertifiseringen.

Vekt: 28 gram

Publisert

Endometriose

Nyheter

Menn og inkontinens

Erektil dysfunksjon

Nye veiledere og brosjyrer!

Vi utarbeider og forbedrer stadig vårt infomateriell, og nå var det endometriose og menn som stod for tur. Du finner de nye brosjyrene nederst i denne saken. Akkurat nå arbeider vi med…

Endometriose

Smertelindring & muskeltrening

Trening og endometriose

I «Fysioterapeuten» publiserte Merete Kolberg Tennfjord og Rakel Gabrielsen nylig en fagkronikk om viktigheten av trening for endometriosepasienter. De argumenterer for at trening har positive effekter på personer med langvarige smerter, men…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter