Bente blir pensjonist! 

Quintet AS ble etablert i 1999, og kun et par år etter den spede begynnelsen tok vår fysioterapeut  Bente Lunde det store skrittet: Hun forlot en trygg tilværelse som fysioterapeut på Kvinneklinikken ved Haukeland universitetssykehus og satset på Quintet AS. Og hos oss ble hun i over 20 år. For mange er Quintet synonymt med Bente. Hun har vært vårt ansikt utad i så mange sammenhenger. Hun har vært på besøk på klinikker og sykehus i hver eneste krok i Norge, hun har deltatt på et vanvittig antall kurs og konferanser, og hun har vært vår produkt – og kvinnehelsespesialist i alt vi har foretatt oss de siste 20 årene.  Fra 01.01.23 tar Bente fatt på nye eventyr – som pensjonist. Det er mange som vil savne Bente. Vi ønsker henne lykke til med sin nye tilværelse!

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Vagusstimulering

Vagusstimulering mot post-covid fatigue?

I England foregår det for tiden en spennende studie på vagusnervestimulering i behandling av post-covid fatigue. Fatigue, eller utmattelse, er et vanlig symptom ved long-covid. Som ved andre former for postvirale utmattelsessyndromer…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Knipeveilederen og aquaflex går ut av sortimentet

Vi har lenge vært leverandør av knipeveilederen og Aquaflex vaginalvekter. Vi selger nå ut vårt lager av disse, og vil ikke ta disse inn igjen. Dette skyldes at produsenten har besluttet å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter