Bente blir pensjonist! 

Quintet AS ble etablert i 1999, og kun et par år etter den spede begynnelsen tok vår fysioterapeut  Bente Lunde det store skrittet: Hun forlot en trygg tilværelse som fysioterapeut på Kvinneklinikken ved Haukeland universitetssykehus og satset på Quintet AS. Og hos oss ble hun i over 20 år. For mange er Quintet synonymt med Bente. Hun har vært vårt ansikt utad i så mange sammenhenger. Hun har vært på besøk på klinikker og sykehus i hver eneste krok i Norge, hun har deltatt på et vanvittig antall kurs og konferanser, og hun har vært vår produkt – og kvinnehelsespesialist i alt vi har foretatt oss de siste 20 årene.  Fra 01.01.23 tar Bente fatt på nye eventyr – som pensjonist. Det er mange som vil savne Bente. Vi ønsker henne lykke til med sin nye tilværelse!

Relaterte saker