Kurs deg med Quintet i 2023

Vi har nå åpnet for påmelding til nye digitale behandlerkurs innen elektrostimulering og EMG biofeedback. Kurset er åpent for helsepersonell som jobber innenfor dette fagfeltet – fysioterapeuter, osteopater, uroterapeuter, stomisykepleiere mv. Nytt i 2023 er at deltakeren må fylle ut et kvalifiseringsskjema for å sikre at deltakerne har visse forhåndskunnskaper/planer for å bygge denne kompetansen. 

Kurset er bla. et utgangspunkt for å godkjenne fysioterapeuter/osteopater som ønsker å stå på behandlerlisten vår over terapeuter med kompetanse innen feltet, se her. Denne oversikten blir hyppig brukt av bl.a. spesialisthelsetjenesten der det er behov for å finne kvalifiserte terapeuter som kan følge opp aktuelle pasienter.   

Kurset er både teoretisk og praktisk rettet, og vi forsøker alltid å tilpasse innholdet i kurset i forhold til hvilke pasientgrupper kursdeltakerne har, hvor de jobber og hvilken faggruppe de hører til. På forhånd får deltakerne tilsendt skriftlig kursmateriale, anbefalte opptak av webinarer og prøveeksemplarer av behandlingsapparatene MyoPlus Pro og PelviTone med forskjellige prober og elektroder.  Vi oppfordrer alle deltakere til å teste ut ulike programmer i apparatene på seg selv og evt pasienter (eller venner og familie). Casegjennomgang er en viktig del av kurset. Kurset avsluttes med individuelle veiledningstimer med våre fysioterapeuter og kursholdere Iveta Sivertsen og Isabelle Svalland. 

Hele 70 terapeuter har gjennomførte kurset i 2021 og 2022. Noen av kursdeltakerne har avsluttet med fysisk besøk av oss med praktisk pasientbehandling på klinikken. De fleste har gjennomført med glans uten fysisk besøk av oss :). 

Dere finner mer informasjon/datoer vedr. 2023-kursene her. Vi setter et tak på maks 4-5 deltakere pr kurs. Dette for å sikre den beste individuelle tilnærmelsen i kurset.  

Publisert

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Vagusstimulering

Vagusstimulering mot post-covid fatigue?

I England foregår det for tiden en spennende studie på vagusnervestimulering i behandling av post-covid fatigue. Fatigue, eller utmattelse, er et vanlig symptom ved long-covid. Som ved andre former for postvirale utmattelsessyndromer…

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Knipeveilederen og aquaflex går ut av sortimentet

Vi har lenge vært leverandør av knipeveilederen og Aquaflex vaginalvekter. Vi selger nå ut vårt lager av disse, og vil ikke ta disse inn igjen. Dette skyldes at produsenten har besluttet å…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter