Kurs TENS/TEMS for smertelindring og muskelrehabilitering

Nå er vi endelig i gang! Det å få en nasjonal avtale med Sykehusinnkjøp HF også på TENS, forplikter. Vi lanserer derfor nå i første omgang våre digitale introduksjonskurs i bruk av TENS og TEMS for smertelindring og muskelrehabilitering. Vi har i denne forbindelse fått med oss fysioterapeutene Evelyn Morvik og Mathilde Myklebust som kursholdere. De har begge lang fartstid innen dette feltet. Vi har foreløpig satt opp datoene 18.01.23 og 10.02.23 for disse første kursene. Sjekk kalenderen og meld deg på! 

Les mer om Evelyn og meld deg på hennes introduksjonskurs den 18.01.23 her. 

Les mer om Mathilde og meld deg på hennes introduksjonskurs den 10.02.23 her. 

Kurset passer for deg som er smertesykepleier, fysioterapeut med interesse for smertebehandling m.v. Ønsker du å ta en kikk på kursmateriellet for å se om dette kan være noe for deg? Her finner du introduksjonsheftet til kurset.

I forbindelse med introduksjonskursene, vil deltakerne få tilbud om mer spesialtilrettelagte kurs. Disse kursene kan for eksempel fokusere på spesielle diagnoser, spesielle prinsipper eller tilrettelagt for en avdeling/klinikk. Vi ønsker å se an ønsker og behov her, derfor er ikke disse satt opp ennå. Spesialtilrettelagte kurs vil ha færre deltakere enn introduksjonskurset, og vi vil også sende ut TENS-apparater til egen utprøvning i forbindelse med de spesialtilrettelagte kursene   

Håper å se deg på kurs! 

Relaterte saker