Kurs TENS/TEMS for smertelindring og muskelrehabilitering – NB Ekstra kurs er satt opp

Nå er vi endelig i gang! Det å få en nasjonal avtale med Sykehusinnkjøp HF også på TENS, forplikter. Vi lanserer derfor nå i første omgang våre digitale introduksjonskurs i bruk av TENS og TEMS for smertelindring og muskelrehabilitering. Vi har i denne forbindelse fått med oss fysioterapeutene Evelyn Morvik og Mathilde Myklebust som kursholdere. De har begge lang fartstid innen dette feltet. Vi har foreløpig satt opp datoene 18.01.23 og 10.02.23 for disse første kursene. Sjekk kalenderen og meld deg på!  NB! Vi setter opp et ekstra kurs med Mathilde den 17.02.23 kl 10.00 grunnet stor pågang!

Les mer om Evelyn og meld deg på hennes introduksjonskurs den 18.01.23 her. 

Les mer om Mathilde og meld deg på hennes introduksjonskurs den 10.02.23 og 17.02.23 her. 

Kurset passer for deg som er smertesykepleier, fysioterapeut med interesse for smertebehandling m.v. Ønsker du å ta en kikk på kursmateriellet for å se om dette kan være noe for deg? Her finner du introduksjonsheftet til kurset.

I forbindelse med introduksjonskursene, vil deltakerne få tilbud om mer spesialtilrettelagte kurs. Disse kursene kan for eksempel fokusere på spesielle diagnoser, spesielle prinsipper eller tilrettelagt for en avdeling/klinikk. Vi ønsker å se an ønsker og behov her, derfor er ikke disse satt opp ennå. Spesialtilrettelagte kurs vil ha færre deltakere enn introduksjonskurset, og vi vil også sende ut TENS-apparater til egen utprøvning i forbindelse med de spesialtilrettelagte kursene   

Håper å se deg på kurs! 

Publisert

Relaterte saker

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter