Her treffer du oss i 2023

Sist oppdatert 10.02.23

Vi er med på mye gøy i 2023! Under finner du kurs, konferanser og andre større hendelser vi deltar på i 2023. Oversikten oppdateres fortløpende. Ønsker du besøk når vi er i området? Ta gjerne kontakt! 

JANUAR

23.-26. OSLO: Bekkenbunn 1: Fysioterapeutene våre Iveta og Isabelle deltar på kurs i regi av Norsk Fysioterapi Forbund (NFF). Her underviste de i EMG biofeedback med apparatet MyoPlus Pro. 

https://kurs.fysio.no/Bekkenbunn-1-urininkontinens-og-underlivsprolaps

FEBRUAR

4.-5. OSLO: Kvinnehelsekonferansen: Fysioterapeut Isabelle stilte på årets Kvinnehelsekonferanse som for første gang hadde helsepersonell i målgruppen.  

https://www.facebook.com/kvinnehelsekongressen

MARS

14. LARVIK: Sexologisk rådgiver i spesialisering Beate stiller med innlegg og stand med Nettverk: Funksjonsnedsettelse, seksualitet og samliv (NFSS).  

https://www.nfss.no/aktuelt/rskonferanse-2023-larvik-14-16-mars

16.-17. BERGEN: Fysioterapeut Isabelle stiller med stand på stomi- og kontinenssykepleeiernes (SiSK) årlige konferanse. Lege Aron Willems underviser faggruppen i bekkensmerter 15. mars.  

https://www.nsf.no/fg/stomi-og-kontinenssykepleiere/nyheter/fagseminaret-2023

15.-17. TRONDHEIM: Fysioterapeut Iveta stiller med stand på årsmøteseminar til faggruppen i kvinnehelse i NFF. Temaet er Kvinnehelse i fødsels- og barselsomsorgen. Forskning og klinikk hånd i hånd. 

https://kurs.fysio.no/Fysioterapi-i-svangerskap-og-barselomsorgen.-Forskning-og-klinikk-haand-i-haand

APRIL

12. TRONDHEIM: Medvind Assistanse. Her treffer du sexologisk rådgiver i spesialisering, Beate. Mer info og påmelding.

https://facebook.com/events/s/seksualitet-for-alle-tr%C3%B8ndelag/550049830458319/

27. OSLO: TENS/TEMS-kurs i samarbeid med Regional Kompetansetjeneste for Smertelindring (ReKS). Det blir halvdag teori og halvdag workshop. Begrenset antall plasser. Her treffer du fysioterapeutene våre Iveta og Isabelle, og lege Aron.

MAI

10.-12. TRONDHEIM: Uroterapeutisk Förenings årlige kongress. Her treffer du Quintet-gründer Hanna! 

https://utfnordic.org/arets-utf-kongress/

SEPTEMBER

21.-22. BERGEN: Faggruppe for sykepleiere i urologi (FSU) har sin årlige konferanse i Bergen. Her treffer du fysioterapeut Isabelle på stand! 

28.sept.-2. oktober OSLO: Nordic Assosiation for Clinical Sexology (NACS) har sin årlige konferanse i Norge. Vi blir å treffe, men vet ikke detaljene enda!