Her treffer du oss i 2024

Sist oppdatert 19.12.23

Under finner du kurs, konferanser og andre større hendelser vi deltar på i 2024. Oversikten oppdateres fortløpende. Ønsker du besøk når vi er i området? Ta gjerne kontakt! Vi reiser også på mindre møter som ikke er listet her.

 

JANUAR:

 

FEBRUAR:

 

MARS:

 

APRIL:

 

MAI:

 

JUNI:

  • 3.-4. jun. Arctic Pelvic Floor Tromsø

Publisert

Nyheter

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Stressinkontinens og svak bekkenbunn

Efemia Academy

Den svenske produsenten av Efemia, Invent Medic, bidrar aktivt med webinarer for opplæring av helsepersonell. Nå har de satt opp en rekke webinarer våren 2024. Webinarene avholdes på svensk, og du kan…

Nyheter

Nytt rekvisisjonsskjema behandlingshjelpemidler

Fra 01.01.24 er rekvisisjonsskjemaet oppdatert. Det viktigste å merke seg er at pasienten ikke lengre trenger å signere skjemaet! Dette betyr i praksis at pasienten ikke trenger å møte opp fysisk, for…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter