Gratis nettkurs om seksualtekniske hjelpemidler ved OsloMet!

Vår lege, Aron Willems, har sammen med Solveig Fridheim Torp som er kreftsykepleier og sexologisk rådgiver ved Kreftomsorg Rogaland utviklet et gratis nettkurs som gir en innføring i seksualtekniske hjelpemidler. Kurset er rettet mot helsepersonell som ønsker å lære mer om ordningen i Norge og de ulike hjelpemidlene som kan bestilles gjennom NAV-ordningen. Det er OsloMet som tilbyr kurset. Sjekk gjerne ut resten av deres store (og stadig økende) tilbud på videre/etterutdanning innen seksuell helse!

Kurset er gratis og kan tas i eget tempo. Når du har gjennomført kurset og besvart quizene får du tilsendt kursbevis.

Du kan lese mer og melde deg på kurset her: https://hv-av-no.eu-west.catalog.canvaslms.com/courses/hjelpemidler-for-seksuallivet

 

Her kan du lese Kreftomsorg Rogalands omtale av kurset: https://www.kreftomsorg.no/lansering-av-kurset-hjelpemidler-for-seksuallivet/

Publisert

Nyheter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Brystkreft og seksualitet

Denne artikkelen ble opprinnelig skrevet av vår lege Aron Willems for Brystkreftforeningens medlemsblad Athene. Vi gjengir teksten her slik at våre lese også kan dra nytte av den! Seksualitet Mange får brystkreftdiagnosen…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter