Gratis nettkurs om seksualtekniske hjelpemidler ved OsloMet!

Vår lege, Aron Willems, har sammen med Solveig Fridheim Torp som er kreftsykepleier og sexologisk rådgiver ved Kreftomsorg Rogaland utviklet et gratis nettkurs som gir en innføring i seksualtekniske hjelpemidler. Kurset er rettet mot helsepersonell som ønsker å lære mer om ordningen i Norge og de ulike hjelpemidlene som kan bestilles gjennom NAV-ordningen. Det er OsloMet som tilbyr kurset. Sjekk gjerne ut resten av deres store (og stadig økende) tilbud på videre/etterutdanning innen seksuell helse!

Kurset er gratis og kan tas i eget tempo. Når du har gjennomført kurset og besvart quizene får du tilsendt kursbevis.

Du kan lese mer og melde deg på kurset her: https://hv-av-no.eu-west.catalog.canvaslms.com/courses/hjelpemidler-for-seksuallivet

 

Her kan du lese Kreftomsorg Rogalands omtale av kurset: https://www.kreftomsorg.no/lansering-av-kurset-hjelpemidler-for-seksuallivet/

Publisert

Endometriose

Bekkenbunnsplager & inkontinens

Underlivssmerter

Smertelindring & muskeltrening

Svangerskap og fødsel

Underlivssmerter

Hjelpemidler for Seksuallivet

Smerter ved samleie

Pelvic Pain Awareness Month

Pelvic Pain Awareness Month (Bekkensmerteoppmerksomhetsmåned): økt kunnskap og støtte for de som lever med bekkenbunnssmerter Pelvic Pain Awareness Month markeres i mai hvert år for å øke bevisstheten om bekkenbunnssmerter, en tilstand…

Nyheter

Smertelindring & muskeltrening

Ønsker du å stå på behandlerlisten vår?

Vi får ofte henvendelser fra helsepersonell og deres pasienter som ønsker å prøve TENS/TEMS som behandling. Vi har derfor opprettet en oversikt på vår nettside over terapeuter som innehar denne kompetansen. Dette…
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter